Tahribat Üyelerine 399TL‘Lik Iphone 375 TL - Replika
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------ya hocam dalga mı geçiyosun milletle?
insanlar özellikleri sallama bi telefon alır mı? sen daha sattığın aletin özelliklerini bilmiyorsun
herkes bildiği işi yapsın..
-----------------------------Ürünü alacaklar işletim sistemini kimin yaptığına mı bakıyor, en azından bugune kadar gönderdiğim kimse bakmadı. Hea burası teknolojik forum bu detaya ilgi duyulması normal bişey bende ona karşı "İşletim sistemi Symbian'dır" demekle yetiniyorum gerisi bu konu altında konuşulcak bişey değil. Adamlar ne yapmış nasıl yapmışda iphone içine Symbian gömmüş hiç umrumda değil şahsen. Satış var bu konuda.Zaten by_ted sana benden bi ürün göndericem artık aç içini incele die :)
-
senden alakta, gelecek ay konu açarız bugüne özel 4s 400lira diye :D gördüğümüz kadarıyla gayet yutuluyo :D
-
replika falan diyince harbi ayfon sanan arkadaşlar olmuş replika diye süsleyeceğine "çakma" deseydin daha az başın ağrırdı hocam :D
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------replika falan diyince harbi ayfon sanan arkadaşlar olmuş replika diye süsleyeceğine "çakma" deseydin daha az başın ağrırdı hocam :D
-----------------------------onuda dedim aslında herşey açık olsun diye sonucda buranın insanlarına bilgileri gizleyerek ürün iteklemek olmaz zaten kırk dereden su getirtiyolar :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------senden alakta, gelecek ay konu açarız bugüne özel 4s 400lira diye :D gördüğümüz kadarıyla gayet yutuluyo :D
-----------------------------Hehe aynen hocam daha dün açılmamışmıydı konu :)
cemnet hocam nickim by_Tet :) Gönderirsen bakarız tabi :D
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------Tengri bunu yazdı:
-----------------------------1 gün denesem beğenirsem alsam beğenmezsem geri versem olur mu hocam?
-----------------------------Malesef öyle olmass :)
-----------------------------
Olur ama para ödemen gerek çünkü geri iade garantisi var.
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------Ürün tabiki replika(Kopya). Ama piyasa tecrübem şunu öğretti bana replikalar arasındada bir kalite söz konusu ve bizdekinin en iyi replika olduğunu şahsen test ettim :) (telefon kamerası, fm radio gibi özellikler diğerlerinde vasat ötesi çünkü)
Dışarıya satılan fiyat 399TL zaten facebook reklamlarında yeterince görmüşsünüzdür. TBT'den kapıda ödeme yada havale ile 375 TL üzerinden bırakıyorum. İletişimi PM ile halledebiliriz. Eğer kredi kartı ile almak isterseniz site üzerinden 399TL'ye alabilirsiniz zaten.
Ürün garantilidir arkadaşlar, herhangi bir sorun olduğunda değişim yapılacaktır. Bizzat ben ilgileneceğim zaten problem olduğunda.
www.GarantiIphone.com sitesi üzerinden satış yapılmakta.
Yetrince açık olmaya çalıştım onun dışında bir soru olursa buradan yanıtlarım.

Not. Konumuz yonetimden izinlidir
-----------------------------Hocam bi tanıtım videosu çek burda yayınla
-
Şu videoya bakın hele bir.
http://www.youtube.com/watch?v=63u6b-eHYzU
-
Kaynak kodları ortada. Ayrıca iphone nun gerçeğide çin malıdır. Fakat apple her ürünü nokia nın zamanında yaptığı gibi maliyetinin misli katına satmaktadır.
Symbian OS'in bugünkü tek sahibi ve geliştiricisi Nokia'dır. Nokia Symbian'ın tüm hisselerini 2008'de satın almış ve Symbian Vakfı'nı kurarak işletim sistemini açık kaynak hale getirmiştir. Ancak Android OS çıktıktan sonra vakfa üye firmalar Symbian'ı bir bir terk etmişlerdir. En sonunda vakıfta sadece Nokia ve Japonya dışına çıkmayan Fujitsu kalmıştır. Bu yüzden Nokia Symbian Vakfı'nı kapatmış ve işletim sisteminin açık kaynak kalacağını açıklamıştır ancak 5 Nisan 2011 tarihinde Symbian'ın kaynağını kapatmıştır. Kaynak kodun son açık sürümünün arşivleri gönüllüler tarafından Symbian Dump ve Symbian Incubation Projects gibi Nokia'dan bağımsız sitelerde barındırılmaktadır.