Tahribat Ve Opera Mobile
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam sadece yazi ve kucuk resimlerden olusan yorumlari sayfayi saga sola kaydrmadan ekranin boyutuna gore boyutlanan bir sayfadan okumak daha iyi olacajtir. Rene abü duy sesimi
LG Optimus Black, iki kez hafifçe vurduğumda oturtuyor tüm yazıları. Siteyi açtığımda da otomatik oturtuyor. Diğer akıllı telefonlarda öyledir. -
Galaxy Tab. butun browserlarda taş gibi tbt.
-
Bu duruma bir çözüm üretilmeyecek mi :(
-
safari hayattır :P
-
Tahribat.com Cep Uygulaması Ovi‘de
haberler face sayfası için :D
-
arkadaşlar daha önce de soruldu bu cevabını verdim bi daha veriyorum siz 3g ile internete girdiğinizden dolayı hareketli olduğunuz için ipniz sürekli değişecektir o yüzden de tbt böyle hata verecektir ha tek çare ya sabit duracaksınız yada tbt bu korumayı kapatacaktır.
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar daha önce de soruldu bu cevabını verdim bi daha veriyorum siz 3g ile internete girdiğinizden dolayı hareketli olduğunuz için ipniz sürekli değişecektir o yüzden de tbt böyle hata verecektir ha tek çare ya sabit duracaksınız yada tbt bu korumayı kapatacaktır.
O halde verdiğin cevabın yanlış olduğunu sana söyleyebilirim. Zira ben zaten ya otururken ya da yatarken internete giriyorum. Hareket halinde sadece e-mail amaçlı internete giriyorum. Ayrıca durum dediğin gibi olsa aynı sorunu opera minide de yaşardım. İlk mesajımı okursan sorunun opera mini de yaşanmadığını görürsün.DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Tahribat.com Cep Uygulaması Ovi‘de
haberler face sayfası için :D
-----------------------------benim telefon desteklemedi :(