Tahribat Walpaper Buda Benden Olsun :)
-
Müritler bu konularda acemiyim bu işin ustalarından ve iyi bilenlerden özellikle yorum ve tavsiyelerde bulunmalarını bekliyorum.
http://img145.imageshack.us/img145/9231/tahribatwalpaperut4.jpg
-
sol tarafraki. yazı tabela gibi olmuş be resmi bozmuş tamemen bide resmin karının kafasında ggözler mözler duman yol falan filan bi acaip resim hem bence tabelayı sök ordan....emeğine sağlık
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
sol tarafraki. yazı tabela gibi olmuş be resmi bozmuş tamemen bide resmin karının kafasında ggözler mözler duman yol falan filan bi acaip resim hem bence tabelayı sök ordan....emeğine sağlık
eywallah hacım yorumun için sağol dikkate alıcam mutlaka bundan sonra -
aynısını paintte yapabilirdin.o hazır tabela olduktan sonra...
ama olsun musketinkinden güzel :)
edit:resim hazır deil ben yaptım diosan orası ayrı tabi. -
kokainman bunu yazdı:
-----------------------------aynısını paintte yapabilirdin.o hazır tabela olduktan sonra...
ama olsun musketinkinden güzel :)
koka hacım ben daha acemiyim o yüzden bu kadar oldu ama yaptığın yorum için sağol.çünkü işi bilenlerden bunları duymak beni gaza getirir ve daha iyi şeyler ortaya çıkar eywallah -
la o üstteki yazıyı msn sitelerinden birinde yaptın deme
hem radikalı yazmamıssın -
once baska yerden alinti yapmamakla baslayabilirsin :)
hazir kullanmissin herseyi ne diimki :S
-
msdead bunu yazdı:
-----------------------------once baska yerden alinti yapmamakla baslayabilirsin :)
hazir kullanmissin herseyi ne diimki :S
nasıl yani alıntı yapmamak sadece yazı kısmını başka bi siteden buldum oradan ekledim.ama resimde sadece fırçalar kullandım dizayn hepsi bana ait.ha sen diyorsan ki resim tümüyle alıntı o zaman sana yuh derim baştada belirttiğim gibi ben daha acemiyim içimden geldi yaptım. -
tamam canim hemen sinirlenme :)
o kus, birde agaclar ,birde kadin yuzu, dumanlar filan ,fırca ile yapilmis olmasi tamam alinti degil.... :)
bisi demedim :) guzel olmus...bence ; o renkli seyi kaldir ama , daha renksiz olabilir....
-
ahahaha pawyon tabelası gibi olmus cok yaratıcı=))
-
Güzel abi yeni başladım dio adam gzel bence:)