Tahribata Banners
-
deadly yapmış bağlantısı yawaş diye bana yazdırdı (bendede gprs war ama :))
http://deadlyrulaz.kolayweb.com/tahribatbanner1.jpg
http://deadlyrulaz.kolayweb.com/tahribatbanner3.jpg
adresler bunlar
'>
heh babalar gibin oldu. -
martyn bune??? seni öğrencilikten afaroz ediyorum olm.. bu nasıl banner.. ?????? ben bölemi öğrettim.. (gerçi öğretmedim)
yani ben böylemi öğreticem.. -
Çok Yapmacık olmus ...
-
sonunda forumlara girebildim , ne mutlu bana ( bu gün net inanamayacağınız kadar kötü , martyn nin verdiği flashı bile izleyemedim , umarım çatlamam ).
tahribat bannerinin değiştirilme gibi bir ihtimali varsa , çok daha gösterişli birşey yapabilirim.Şu anki banner çok sıradan olduğu için , 2 tane yaptım , beğenip beğenmemek size kalmış birşey.Eğer ki forum bannerinin değiştirilme ihtimali varsa gösterişlisini de yaparız.
Designer , sözlerinin ucu bana dokunuyor :*) , gel öğret bakiim bana nasıl birşeymiş ;-)
Seninle kapışırım grafikde , yaptığın imagelerden 3 tane seç , 3 tane ben seçiim , imza tarzı , oylamaya sunalım.Sen photoshop , ben real draw pro. :-)
See ya -
benimle tasarım iddiasınamı giriyosun?
ciddimisin? :) -
Designer bunu yazdı:
-----------------------------
martyn bune??? seni öğrencilikten afaroz ediyorum olm.. bu nasıl banner.. ?????? ben bölemi öğrettim.. (gerçi öğretmedim)
yani ben böylemi öğreticem..
iyiki sadece msjı yazdım bide ben yapmış olsaydım kimbilir napıcak :) -
Designer bunu yazdı:
benimle tasarım iddiasınamı giriyosun?
ciddimisin? :)
Ciddiyim ;-) , 3 çalışma sen , 3 çalışma ben.Web tasarım demedim , grafik dedim.Yani , imza tarzı birşey.Bu arada küçümsemezsen sevinirim , ummadık taş baş yarabilir :P ayrıca web tasarımında çok iyiyim diyorsun da , flash ' ı kullanan herkes yaptığın siteden yapabilir ;) Biraz css kullan.Hadi bakalım , istediğin 3 tane imza tarzı imagelerini yaz buraya. -
waaay dew kapışma!gördüğüm kadarıyla oyumu tabiki dezigner e weriyiorum.bu üstetteki ps ler pek bi dandik :)) çok ağır oldu
-
bak bu guzel olur iste
en guzel tahribat banneri yapimi yarismasi -
tahribata bannera gelllllll
underzero napyoz abi sende yapıcanmı banner :) -
bende yapimmi banner? ama bensizden farklı kulvardayım :) benim sitilim ç.ok farklı 3dhard bişey yaparız tahribat saolsun...
Toplam Hit: 8589 Toplam Mesaj: 37