Tahribata Banners
-
Deer_Skull bunu yazdı:
-----------------------------
waaay dew kapışma!gördüğüm kadarıyla oyumu tabiki dezigner e weriyiorum.bu üstetteki ps ler pek bi dandik :)) çok ağır oldu
ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz :)
Tahribat forum ana sayfasında tahribat forum yazan belki de frontpage ile yapılan bir image yok mu ?!
Onu değiştirelim düşüncesi ile yaptım . Öyle gösterişli olsun gibi niyetim yoktu.
işte şu değişsin düşüncesi ile : http://www.tahribat.com/img/forum/tbtforum.png
alla halla sizde taktınız böle böle diorsunuz ;)
+ Ps değil real draw pro -
yalnız şöyle bişey var... ustte yaptığın çalışmalara göre küçümserim hiç kızma beğenen yok çünki..
2. si niye yarışmaya giriyimki tahribatın yeni interface ini zaten ben yapıcam :)))))))
yarışmak mantıksız olur..
ama yinede istiyosan o başka :) -
o flashları herkes yapabilirmi?????
lütfen bitane yaparmısın... yüzüm kızarsın :) -
valla onu bunu bilmiyorum ama yarışmaya bende katılayımda bari sana koyayım yeter! modluk falan da istemiyorum n e tasarlanacak söyleyin logo,banner,site! haa unutmdan web programlama b,lmeyen dizaynır gelmiş bana sitesine fake üyelik sistemei koymuş! ula kardeşim sen hazır scripti bile kullanamayan adam sın benimle ne yarışacan! önemli olan dizayn değil içerik + işlevselliktir! boş görsel site yapmışım neyime! eğer kapışacaksan söyle ne üzerine kapışacağını ona göre rezil deyim seni!
-
designer acil çıkması gerektiği için bana yazdırdı
6 dakikada yapıldı bende şahidim acilen çıkması gerekti. -
enterhasan...
-
Hitom bunu yazdı:
valla onu bunu bilmiyorum ama yarışmaya bende katılayımda bari sana koyayım yeter! modluk falan da istemiyorum n e tasarlanacak söyleyin logo,banner,site! haa unutmdan web programlama b,lmeyen dizaynır gelmiş bana sitesine fake üyelik sistemei koymuş! ula kardeşim sen hazır scripti bile kullanamayan adam sın benimle ne yarışacan! önemli olan dizayn değil içerik + işlevselliktir! boş görsel site yapmışım neyime! eğer kapışacaksan söyle ne üzerine kapışacağını ona göre rezil deyim seni!
bu msj kime?
-
my think its gr8! -
banner güsel ama fuckers olucaktı s koy :))
bide normalde arkası beyaz nasıl bu renge uyum sağladı anlamadım ¿ -
Hitom o msj eger banaysa sana tavsiyem kaşınma...!
Toplam Hit: 8775 Toplam Mesaj: 37