Tahribat"A Erişim Engellendi
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
xz bunu yazdı:
-----------------------------bunu telekomun engellediğine eminmisiniz? farklı bişiler var sanki. engelledilerse taa mınakoyim o ruhhastalarının - gerekçe fln gösterdilermi ?
ayar oldukları içerği kaldırıp yeniden açılmasını sağlayabilirsiniz mesela .
-----------------------------al bi gerizekalı daha işte...
muhahah :D -
hacılar youtube yi açacak bi dns verin bakam hosts a yapıştıram.
-
kabus bunu yazdı:
hacılar youtube yi açacak bi dns verin bakam hosts a yapıştıram.
-----------------------------keşke konuyu okuysaydın. :|
sayfa 11,
208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 www.youtube.com -
okuduk kardeşim tek tek okudum bütün sayfaları yazmadan önce.sen beni çömezlerle karıştırıyorsun sanırım.
ama çalışmadı bende , yeni dns istemiştim.
aa bak bu çalıştı demekki kaçırmışım. eyw.
-
2 gündür doğru düzgün tahribata giremiyodum ıp ayarlarını vista olduğu için yapamıyodum bugün yaptım ve rhatlıkla giriyorum saol herşey için rene
-
IroN-EaGLe bunu yazdı:
Yaf Bu YazıLarı OkuyabiLen Zaten Giriyordur Demek :) Ha Yok Ben ArgadaşLara SöLiyecem Diyecekseniz Bi Ton onLine Proxy Sitesi Var Ki Bende Ordan Giriyorum :) Lazım oLan Hidemyass Dot Kom Dan Girsin :)
ne alaka hocam vtunnel yarım yamalak giriliyobelki girenlerin bazıları zar zor ve yavaş giriyodu ben bu sıkıntıyı iki gün çektiğim için biliyom
-
hocam ne ara oldu bu engellmee olayı .hayır ben hıc rastlamadımda
-
rene abü yapabilecegimiz bir şey var mıdır acaba beklemek zorundamıyız _?
-
4.2.2.5 bu da kullanılabilir.
-
Hosts dosyasına söylenenleri yapınca tüm sorun çözülüyor youtube dahil yanlız vista kullanıcısıysanız ve dosya yok hataları felan alıyosanız.
not defterini sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştıra tıklayın sonra hosts dosyasına glip aç diyip halledin.