Tahribata Şöyle Bir Özellik Eklense
-
Beyler bizim abi var işte Tarhibata üye daha doğrusu akrabamız :D biz ailece üyeyiz bu arada diyoruzki açtığımız konuya cevap geldiğinde bize mail gelse nasıl olur birde özel mesaj falan geldiğinde mail gelse falan diye..
VB, phpBB vs vs gibi scriptlerde var Tahribatada eklesek heee :D
-
Bence son derece luzumsuz ve zahmetli hiç gerek yok bu siteye girmeye üşenen kisinin zaten işi yok demektir...
-
nefret ettiğim bi olaydır bu :)
-
Ravage bunu yazdı:
-----------------------------
Bence son derece luzumsuz ve zahmetli hiç gerek yok bu siteye girmeye üşenen kisinin zaten işi yok demektir...
-----------------------------üşenmekten değil mesela tbt de değiliz sadece msn açık falan mesaj geldiğinde direk bakarız ne bilim bence olursa güzel olur yani
-
öyle olursa mail hesabi sadece tbt deki maillerle dolcak cok kisi var C:
-
Yok canım msn'den haber versin ((((:
-
nonviolen bunu yazdı:
-----------------------------Beyler bizim abi var işte Tarhibata üye daha doğrusu akrabamız :D biz ailece üyeyiz bu arada diyoruzki açtığımız konuya cevap geldiğinde bize mail gelse nasıl olur birde özel mesaj falan geldiğinde mail gelse falan diye..
bi mod arkadaş bul ve konuyu çöpe taşıt burası tbt arkadaşım bildiğin phbb forum değil vb hiç değil ;) benim mailime her gün 2914891238912489 mail gelmesini istemem ztn gerenkte yok çok takip etmek istiyorsan gir refleshle sayfayı. -
Kelv1n bunu yazdı:
nonviolen bunu yazdı:
-----------------------------Beyler bizim abi var işte Tarhibata üye daha doğrusu akrabamız :D biz ailece üyeyiz bu arada diyoruzki açtığımız konuya cevap geldiğinde bize mail gelse nasıl olur birde özel mesaj falan geldiğinde mail gelse falan diye..
bi mod arkadaş bul ve konuyu çöpe taşıt burası tbt arkadaşım bildiğin phbb forum değil vb hiç değil ;) benim mailime her gün 2914891238912489 mail gelmesini istemem ztn gerenkte yok çok takip etmek istiyorsan gir refleshle sayfayı.
-----------------------------kardeş Kelvin kardeş bu özelliklik opsiyoneldir tamammı isteyene gelir isteyene gelmez ne muhalet ediyorsun ki..
-
kesmez o telefona mesaj gelsin isterim ben :D hatta tahribata cagrı merkezi yapalım aq:D
Cok bos bişi bence (.
-
nonviolen bunu yazdı:
Kelv1n bunu yazdı:
nonviolen bunu yazdı:
bi mod arkadaş bul ve konuyu çöpe taşıt burası tbt arkadaşım bildiğin phbb forum değil vb hiç değil ;) benim mailime her gün 2914891238912489 mail gelmesini istemem ztn gerenkte yok çok takip etmek istiyorsan gir refleshle sayfayı.
-----------------------------kardeş Kelvin kardeş bu özelliklik opsiyoneldir tamammı isteyene gelir isteyene gelmez ne muhalet ediyorsun ki..
-----------------------------ok aga phbb yapak forumu süper olur (!) olmayacak bir şeyi kasma.
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------kesmez o telefona mesaj gelsin isterim ben :D hatta tahribata cagrı merkezi yapalım aq:D
Cok bos bişi bence (.
-----------------------------seni her konuya muhalefet görüorum hoja
:hüüü