Tahribat"A Yasaklı Sitelere Çözüm (Tübitak Ve Opendns )
-
www siz girin olsun bitsin... www1 www2 ye falan gerek yok
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
www siz girin olsun bitsin... www1 www2 ye falan gerek yok
-----------------------------hoca www sonuçta subdomain değil mi ?
Ben geçen kapattıklarında tahribat.com yazdımıda girilmediğini hatırlıyorum w1.tahribat.com falan yazmıştık...
Gerek yok canbazlığa :D youtube vs.. alayını tek işle halledersin
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
adam zaten bunu görüyosa demekki girebiliyor :)=
-----------------------------""""""" Tahribat"a Yasaklı Sitelere Çözüm (tübitak Ve Opendns )"""
adam sadece tbt ile sınırlı tutmamış diğer yasaklı siteler içinde çözüm demiş
alper.......:)
-
siteyi browsera yazıp grdim mahkeme kararı ile cart curt diyo.. www1.tahribat.com yazdım cuk grdi... :))
-
Zumsuk kısaca detaylamış idrak etmek lazım.Microsoft kullanıcısı isen kendinde her şeyi karıştırırsın.linux kullanıyorsan kesinlikle bilinçli kullanıcısın.kendim kullanabiliyorum diyorsan ilave fikrini vermen yeterli.gerisi gereksiz boş laflar kısmına ait.Normal kullanıcılarında kafası karışabilir.eğer hiçbir şey olmuyorsa Microsoft kullanıcıları içinhttp://proxy4free.com/page1.html den güncel proxy leri browserin (Chrome için seçenekler/proxy ayarları/yerel ağ bağlantılarına girerek firefox için sunucu vekil ayararından aynı yere yazarak istediğin yasaklı siteye girebilirsiniz.Her zaman internette çözüm var.
-
bu bi paradoks mu? ahuhahah
-
opendns
208.67.222.222
208.67.220.220
Bunu kullanıyorum şimdiye kadar ''Mahkeme karalı ile kapatılmıştır'' yazısı görmedim...
Toplam Hit: 3016 Toplam Mesaj: 18