Tahribat.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    ben demişimki:tezatlığa bak ilk başta eskiler her zaman önceliklidir yazıosun sonunada tüm müridler eşittir yazıosun ir2 türkçen oliiim düzelt beni bea:D

galiba bi tek rene abi sallamış beni:D(bkz:duyuru)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ASLIYUCE
    ASLIYUCE's avatar
    Erkek
    abü bence olması gereken oldu tam yerine rastgeldi manzara buldu ;) ben dostluk icin ortam icin burdaym reelde bulamadıım seyler icin ve bundan sonra da burda olmak icin elimden geleni yapacaım elinize kolunuza saglık
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Gundeme getirmemin nedeni ,genel olarak ihlal edilen kurallar ve davranislar guzelce ozetlenmis.Konuyu bastan asagiya goz atmakta faydar var.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

http://www.tahribat.com/rulelist.asp açıldı en son orayı sık sık güncelleyeceğiz ;)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    abo bu konuyu nasıl olduda hiç görmedim.Neyse güzel yazılmış.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek
    bu  site nin bukadar kaliteli olmasının nedeni  bu kurallar dan  geçiyo....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    galip
    galip's avatar
    Erkek

aga siz burda yeni eski muhabbeti yaparsanız burda  kimsenin kimseye saygısı kalmazz

o zaman eskilerde biraz doğru dürüst olmalıı 

üç yıl kapımda baktığımım köpeğim memati bile terk etti gitti.2013 çok şey öğrendim çok şey kaybettim >>>(((:
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kimsenin yeni eski muhabbeti yaptığı yok, söylenmek istenen eskiler çoğul olarak yaşcada abinizdir sevin sayın onlarda sizi sevsin saysın ki kardeş kardeş yaşayalım. Olay budur, orda denmiyor ki eskiler sizi ezdiğinde ses çıkartmayın(!) zaten eski olanlar yıllardır Tahribat'ın manifestosunu anlamış yalamış yutmuş insanları ki kesinlikle öyle bişe yapmaz rege hariç :D Bu gün ben Tarikat kurallarına ters bişe yapsap yarın kapı önüne koyarlar. bu yüzden seviyorum burayı :)

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
Toplam Hit: 7423 Toplam Mesaj: 39