Tahribat.Com
-
ben demişimki:tezatlığa bak ilk başta eskiler her zaman önceliklidir yazıosun sonunada tüm müridler eşittir yazıosun ir2 türkçen oliiim düzelt beni bea:D
galiba bi tek rene abi sallamış beni:D(bkz:duyuru) -
abü bence olması gereken oldu tam yerine rastgeldi manzara buldu ;) ben dostluk icin ortam icin burdaym reelde bulamadıım seyler icin ve bundan sonra da burda olmak icin elimden geleni yapacaım elinize kolunuza saglık
-
Gundeme getirmemin nedeni ,genel olarak ihlal edilen kurallar ve davranislar guzelce ozetlenmis.Konuyu bastan asagiya goz atmakta faydar var.
-
http://www.tahribat.com/rulelist.asp açıldı en son orayı sık sık güncelleyeceğiz ;)
-
abo bu konuyu nasıl olduda hiç görmedim.Neyse güzel yazılmış.
-
bu site nin bukadar kaliteli olmasının nedeni bu kurallar dan geçiyo....
-
aga siz burda yeni eski muhabbeti yaparsanız burda kimsenin kimseye saygısı kalmazz
o zaman eskilerde biraz doğru dürüst olmalıı
-
kimsenin yeni eski muhabbeti yaptığı yok, söylenmek istenen eskiler çoğul olarak yaşcada abinizdir sevin sayın onlarda sizi sevsin saysın ki kardeş kardeş yaşayalım. Olay budur, orda denmiyor ki eskiler sizi ezdiğinde ses çıkartmayın(!) zaten eski olanlar yıllardır Tahribat'ın manifestosunu anlamış yalamış yutmuş insanları ki kesinlikle öyle bişe yapmaz rege hariç :D Bu gün ben Tarikat kurallarına ters bişe yapsap yarın kapı önüne koyarlar. bu yüzden seviyorum burayı :)
Toplam Hit: 7423 Toplam Mesaj: 39