Tahribat.Com Artık Engelsiz..
-
Sanırım çoğunuz dns le giriş yapıyorsunuz ve farketmediniz.
Şöyle bir baktım gerçi bununla ilgili konu da göremedim.
Yine yeni ve yeniden Tahribat..
Engelsiz. :))
Bayram hediyesi mi dersiniz.. :))
-
Hayırlı olsun..
-
hitler artar artık
şeyi merak ediyorum ya sef linkleri kullanmaya başladıktan sonra ziyaretci sayısında daha sogrusu googledan gelen ziyaretçi sayısıda gözle görülür bi artış oldumu acaba?
-
İşte gerçek adalet :)
-
Hayırlı olsun yine yeni yeniden :)
-
yuppi
müyap ve ttnet . . .

-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------
hitler artar artık
şeyi merak ediyorum ya sef linkleri kullanmaya başladıktan sonra ziyaretci sayısında daha sogrusu googledan gelen ziyaretçi sayısıda gözle görülür bi artış oldumu acaba?
-----------------------------Şu an tahribat yapısı seo üzerinde ve engelsiz bir durumda.
En az 4 kat hit artışı olacaktır..
-
ttnet seni çok seviyorum mucx :D
-
8mm bunu yazdı:
Arlong bunu yazdı:
hitler artar artık
-----------------------------Şu an tahribat yapısı seo üzerinde ve engelsiz bir durumda.
-----------------------------Şu avatarın altında bi ara çıkan şeylerle ilgili Antikky bir ilki gerçekleştircez demişti o noldu soralım bari burada :D
-
8mm bunu yazdı:
Arlong bunu yazdı:
hitler artar artık
-----------------------------karışır şimdi ikisi acaba engelin kadlırılmasındanmı geldi ziyaretciler yoksa sef linklere geçilmesindemi diye.
sef linklerin site üzerindeki etkisini merak etmiştim sadece yoksa engel kalkınca hit mutlaka artar.
-
harbiden hayırlı olsun :|
edit: ya bunun şerefine benim takma ada :| boş işler uzmanı yazılsa fenamı olurdu :|