Tahribat.Com Artık Engelsiz..
-
coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------
bunun şerefine bana mail verirmi acaba admin amcalarımız ?
coldfusion@tahribat.com diye .. :|
rene mail verdiklerimizden geri alacağız boku çıktı diyo sen bana mail verin diyorsun :) -
4 gün önce tüm dnslerde yasak kalktı :)
-
Fcuk bunu yazdı:
4 gün önce tüm dnslerde yasak kalktı :)
-----------------------------Hepsi değil,
5651 sayılı yasa çerçevesinde idari tedbir uygulananların dışındakiler diyebiliriz.
-
ttnet dnslerinden kalkmış gerisi hikaye zaten
-
Süper olmuş... herkese hayırlı olsun... :)
-
8mm bunu yazdı:
Arlong bunu yazdı:
hitler artar artık
şeyi merak ediyorum ya sef linkleri kullanmaya başladıktan sonra ziyaretci sayısında daha sogrusu googledan gelen ziyaretçi sayısıda gözle görülür bi artış oldumu acaba?
-----------------------------Şu an tahribat yapısı seo üzerinde ve engelsiz bir durumda.
En az 4 kat hit artışı olacaktır..
-----------------------------inş hocam ama o kadarda olmaz :)
zira seo sadece url leri değiştirmek değil.
Daha uygulanması gereken zilyonlarca teknik var ve bunların çoğu yok. Bundan dolayı o kadar artış olacağını zannetmiyorum
-
HoLyZone bunu yazdı:
8mm bunu yazdı:
Arlong bunu yazdı:
hitler artar artık
şeyi merak ediyorum ya sef linkleri kullanmaya başladıktan sonra ziyaretci sayısında daha sogrusu googledan gelen ziyaretçi sayısıda gözle görülür bi artış oldumu acaba?
-----------------------------Şu an tahribat yapısı seo üzerinde ve engelsiz bir durumda.
En az 4 kat hit artışı olacaktır..
-----------------------------inş hocam ama o kadarda olmaz :)
zira seo sadece url leri değiştirmek değil.
Daha uygulanması gereken zilyonlarca teknik var ve bunların çoğu yok. Bundan dolayı o kadar artış olacağını zannetmiyorum
-----------------------------Nedense forumda herkes herekese birşeyler öğretiyor şu son günlerde.
Ben seonun ne olduğunu bilirim HoLyZone kardeşim. :)
Bahsettiğim 4 kat artış tahribatın dns engellemesi zamanına göre olan 4 kat artıştır.
Ki öyle olmasa dahi seo link bazlı yapılan değişim bile tahribat hitini misli misli arttıracaktır.
Seo kadar sitenin aldığı hit bile maksimum önem taşır bir sitenin indexlenmesi için.
Şu an itibariyle sabah saat 03:17 yi gösterirken sitedeki online sayısı : 60 'ı gösteriyor.
Tahribatı şu her aradığınızda fırt diye çıkan google dallamalarının siteleriyle seo sidik yarıştırmasına sokmanızda ayrı bir anlamsızlık.Seo olmasa da bu site yine maksimum hit alır. Seo o anlık bir strateji, şu an ise geleceğe dönük bir yatırımdır bence.
Olması gereken de odur, renegadealien da onu yapmıştır.