Tahribat.Com Davetiyeli Üyelik Sistemi Hakkında Bilgilendirme
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hocam serverda gördüm, tekrar yollarsan şimdi gidecektir...
Serverda aşırı bağlantıda kendisini koruyan sisteme geçince olmuş, gördüm loglarda sen yolla tekrar...
-----------------------------
Tekrar yolladım.Ancak bir gelişme olmadı.2 tane davetiye hakkımı kullanmış oldum böylece.İnşallah kısa sürede kodlar ulaşır.Heyecanla bekliyoruz. -
kalitenin düşmemesi için ii oldu kanımca
-
Bu davetiye sistemi çok hoşuma gidiyor yaa hep böyle olsa keşke...
Ben kolay kolay kimseye kefil olmam ama bu sistem forumun kalitesini gerçekten arttırıyor.
Eline sağlık rene
-
Davetiye sistemi ilk cıktığı gün 9 kişiye kefil olabiliyordum birden 20 ye çıkmış.Hocam birisi görse niko yönetime veriyor der lütfen buna da bi açıklama getirelim :D
-
nikoteen bunu yazdı:
Davetiye sistemi ilk cıktığı gün 9 kişiye kefil olabiliyordum birden 20 ye çıkmış.Hocam birisi görse niko yönetime veriyor der lütfen buna da bi açıklama getirelim :D
-----------------------------Muah :)
daha düzgün bir seçim için fonksiyonla bazı oynamalar yapıyorum, inip cıkabilir...
-
-----------------------------nikoteen bunu yazdı:
daha düzgün bir seçim için fonksiyonla bazı oynamalar yapıyorum, inip cıkabilir...
-----------------------------of be bende hâlâ hiç hak yok :)
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------of be bende hâlâ hiç hak yok :)
-----------------------------dert hocam..sabrın sonu selamettir...birgün sendede olur o hak =)
-
hayırlı ugurlu olsun güzel kodlama : )
-
ınsalla kader bızede guler :)
-
Bende böyle bir bölüm çıkmıyor arkadaşlar, hatta kısayol bölümü de yok.
Daha hiç kimseye kefil olmadım hakkım bitmiş olamaz, bir arkadaş rica etti kefil olmam gerek.
Hizmetler bölümü var yukarıda orda da sadece bunlar var:
http://img368.imageshack.us/img368/5681/adsznm8.jpg