Tahribat.Com Davetiyeli Üyelik Sistemi Hakkında Bilgilendirme
-
benim 14 hakkım varmış ama kime yollayacam etrafım çevrem efendi insanlardan oluşuyor. Psikolojik danışma okuyup da yazılımcılık bilişim ilgisi olan herif tanımıyorum :)
bir de sanırım bu kefillik hakkı üye id'sine göre oranlanmış, yani mantıklı olan öyle olurdu. -
Hayırlısı olsun Kalitenin hep artması dileyiyle..
-
21 hakkm var ln :S
Bu neye göre veriliyo ki rasgele sen 5 sen 12 tane çaqır demiyosundzdr heralde =) -
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------
21 hakkm var ln :S
Bu neye göre veriliyo ki rasgele sen 5 sen 12 tane çaqır demiyosundzdr heralde =)
-----------------------------ik mesajda her şey yazıor walla bu adamlarla uğraşmak zor rene
allah sabır versin :|
-
hoca benim neyim eksik ?
-
Hayırlı olur inşallah.
-
yeniliklerin sitesi Tahribat gerçekten cok akıllıca olmus piirim ellerine saglık...
Tebrik ederim..! -
Kefil olduğumuz kişinin admini biz olsak ...istediğimiz zaman banlasak buda güzel olurdu :D ...rene hocam ellerine sağlık
-
WarninG_ErroR bunu yazdı:
Kefil olduğumuz kişinin admini biz olsak ...istediğimiz zaman banlasak buda güzel olurdu :D ...rene hocam ellerine sağlık
-----------------------------o potansiyelde olsaydınız, siz zaten admin olurdunuz hocam...
kefilsin adamın sahibi değil :)
-
WarninG_ErroR bunu yazdı:
nerden buldun bu fikri :)
şimdilik 10kişilik bi davetiyeyle idare ediyorum ilerde gittigidiyorda 100davetiye yetkisi olan tbt turuncu üyelik satlık yazcam...
Toplam Hit: 17538 Toplam Mesaj: 114