Tahribat.Com İos Ve Android Uygulaması
-
İşin uzmanı müridler el atsada böyle bir uygulamamız olsa. Mobilde iken siteden faydalanmak zor oluyor...
Emeği geçeceklere şimdiden teşekkürler.
-
Çok konuşuldu, çok tartışıldı, bir çok konu açıldı ama kimsenin tbt yi siklediği yok hocam..
-
olaydı iyiydi
yapan yok.
bi müridler bi ara girişti; ama sonra o da yalan oldu.
nolur yani marketlerde Tahribat.Com yazılımı dursa şöle en resmisinde pm'lerde filan bildirim gelse :(
-
yazıklar olsun.
cosmic nerdesin la hani bişeler kurcalıyodun noldu -
-
sitenin genel hali oldukca mobil duruyor diğer sitelere göre herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor gezilirken.illa application tarzı bişi olucaksa bunun için programı yazan arkadaşa siteden api sağlamaları gerekir stabil çalışması için. bunun içinde holy ve rene oldukça meşgul ugraşamıyorlar.api olmadanda yapılacak bir uygulama stabil olmaz ve tbt ye yakışmaz.
-
telefondan en hızlı girdiğim ve stabil çalıştırdığım tek site buydu. mobil halide gayet iyi sadece bi tabe <br> istiyorum o kadar.
-
hocam uygulama yapılacaksa badayada yapılmalı bada kullanıyorum mümkünse 1.1 :D
-
Reskam bunu yazdı
hocam uygulama yapılacaksa badayada yapılmalı bada kullanıyorum mümkünse 1.1 :D
Sıranı bekle
-
basit brownserler bile tbt yi sorunsuzca gösteriyor zaten uygulama olunca birşeyleri kısıtlamak gerekecek ayrıca fazladan iş çıkacak yapacak adama güncellemesi falan problem ence gerek yok.
-
biri artık herkesin telefonu eşşek kadar ekranı var diyordu o yüzden iptal edildi sanırım.. uğraşmaya değmezliği var birde