Tahribat.Com İos Ve Android Uygulaması
-
interfector bunu yazdı
Yazılımı Holy veya Rene dışında biri yaparsa login olma vs gibi işlemleri yapamayacak. Konuya cevap yazamayacak hatta ve hatta gizli konuları okuyamayacaksınız. Bu dediğiniz olayı yönetim yapabilir. Ayrıca işin ehli adamlar yapmalı ki yazılımları kullanarak sikertme olmasın sitede.
firebug ile yorum testi
login islemleri vs herseyi disaridan yaptirabilirsiniz, konuda actirabilirsiniz, yorumda attirabilirsiniz, ama kim ugrasacak mobilden konu acmaya...
hamalligi biraz fazla...
wh0 tarafından 02/Nis/13 12:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Abu ben disardan tarayici olmadan HTTP request/response ile login bile olamadim yav :)
Ua kadar ayarlamistim beceremedim bi turlu.
-
FCN bunu yazdı
sitenin genel hali oldukca mobil duruyor diğer sitelere göre herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor gezilirken.illa application tarzı bişi olucaksa bunun için programı yazan arkadaşa siteden api sağlamaları gerekir stabil çalışması için. bunun içinde holy ve rene oldukça meşgul ugraşamıyorlar.api olmadanda yapılacak bir uygulama stabil olmaz ve tbt ye yakışmaz.
ben bi ara ufak bi rss okuyucu yazmıştım sadece haberler kısmı için hatta paylaşmıştımda bi ara. Harika bir uygulama yapılabilir tabiki arkadaşın dediği gibi api desteği lazım. tabi native bir uygulama yazmaktan bahsedıyorum api desteği sağlanırsa ben yazmaya hazırım :) -
uygulama yapılana kadar mobil sürüm yapılsa daha kolay iş olur
-
http://www.tahribat.com/Forum-Tahribatcom-Cdata-Neden-Kullanmadi-176352/
buradaki konuda belirttigim CDATA problemi tamamen duzeltildigi zaman cok basit bir sekilde, ios android blackberry uygulamalari gelistirilebilir...
CDATA olmazsa ne tur bir sorunla karsilasabilirim diyenler icin ise;
Karsilasacaginiz hata asagidaki gibi olacaktir, zaten cozumunude adobeye bug olarak rapor eden arkadasa ben soylemistim...
http://pastebin.com/raw.php?i=knFWhY7i
sorun tamamen duzeltilmis.. artik isinin ehli bir mobile uygulama gelistiriciyi zorlucak herhangi bir problem yok.
-
yani and ve ios un yaninda bb'de yazilsin.