folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat.Com İzmir Buluşması

Tahribat.Com İzmir Buluşması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Antitiky nicksizle bir gece hangi gece bilmiyorum birşeyler konuştuk o andan sonra karar verdim senin bahsettiğin gibi birisi değildir....

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

la düşünemiyom pankart hadisesini kesin polis alır içeri izinsiz gösteri fln diye

yaw buluşma alanında tanırız birbirimiz zati olmadı harbiden pankart açarız :P

c.tesi uygun kardeşim bence tabii ama yer konusunu kararlaştırmak kaldı 1 tek

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    gelsemmi lan :Pp ama antikky nin dediği gibi zart zurt telim çalar konuşurum falan şimdiden söleyim demeyin " ipneye bak hele telle konuşmayamı geldi la bu die " : )
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek
    la beni tanırsınız işte böyle salak salak duran biri varsa o kesin benim

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Ben de izmir'deyim de buluşup da ne olacak? Ciddi sordum. Bi amaç yok ki. Bi amaç belirleyin bence daha  çok kişi gelir. Ben böyle bir sitenin buluşması için pek bir amaç bulamıyorum. Ancak toplu hack saldırıları gibi konularda birebir görüşmeler işe yarabilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek
    amaç mı amaç yok buşuşacağız muhabbet geyik sonra foto çekeriz bol bol burda hava atarız:P

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

RockZoneStage bunu yazdı:

Ben de izmir'deyim de buluşup da ne olacak? Ciddi sordum. Bi amaç yok ki. Bi amaç belirleyin bence daha  çok kişi gelir. Ben böyle bir sitenin buluşması için pek bir amaç bulamıyorum. Ancak toplu hack saldırıları gibi konularda birebir görüşmeler işe yarabilir.

insalık kalmadımı sende hiç...ne toplu hack i ne şeyi a.q...seminer verek istersen

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    PeriSaN bunu yazdı:

amaç mı amaç yok buşuşacağız muhabbet geyik sonra foto çekeriz bol bol burda hava atarız:P

hava atmak için buluşmaya gelen ilk insan evladı tahribat.com üyesi .......... dicek başka bişi yok
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    RockZoneStage bunu yazdı:

la dallama işte buluşcaz a.q kaynaşcaz illa sebepmi lazım...sebep lazımsa kompotek fuarı war ona gitcez orda milletle daşşaq geçcez güzel güzel sohbet etcez ne biliim gidip kompoteği keykleriz al sana toplu saldırı

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek
    nickimyok bunu yazdı:

PeriSaN bunu yazdı:

hava atmak için buluşmaya gelen ilk insan evladı tahribat.com üyesi .......... dicek başka bişi yok

yaw espri yaptık bea halla halla + buluşmayı hava atmak için demedim fotoları dedim dai sen de hemen kızıyon

Toplam Hit: 9412 Toplam Mesaj: 88