Tahribat.Com İzmir Buluşması
-
Antitiky nicksizle bir gece hangi gece bilmiyorum birşeyler konuştuk o andan sonra karar verdim senin bahsettiğin gibi birisi değildir....
-
la düşünemiyom pankart hadisesini kesin polis alır içeri izinsiz gösteri fln diye
yaw buluşma alanında tanırız birbirimiz zati olmadı harbiden pankart açarız :P
c.tesi uygun kardeşim bence tabii ama yer konusunu kararlaştırmak kaldı 1 tek
-
gelsemmi lan :Pp ama antikky nin dediği gibi zart zurt telim çalar konuşurum falan şimdiden söleyim demeyin " ipneye bak hele telle konuşmayamı geldi la bu die " : )
-
la beni tanırsınız işte böyle salak salak duran biri varsa o kesin benim
-
Ben de izmir'deyim de buluşup da ne olacak? Ciddi sordum. Bi amaç yok ki. Bi amaç belirleyin bence daha çok kişi gelir. Ben böyle bir sitenin buluşması için pek bir amaç bulamıyorum. Ancak toplu hack saldırıları gibi konularda birebir görüşmeler işe yarabilir.
-
amaç mı amaç yok buşuşacağız muhabbet geyik sonra foto çekeriz bol bol burda hava atarız:P
-
RockZoneStage bunu yazdı:
Ben de izmir'deyim de buluşup da ne olacak? Ciddi sordum. Bi amaç yok ki. Bi amaç belirleyin bence daha çok kişi gelir. Ben böyle bir sitenin buluşması için pek bir amaç bulamıyorum. Ancak toplu hack saldırıları gibi konularda birebir görüşmeler işe yarabilir.
insalık kalmadımı sende hiç...ne toplu hack i ne şeyi a.q...seminer verek istersen -
PeriSaN bunu yazdı:
amaç mı amaç yok buşuşacağız muhabbet geyik sonra foto çekeriz bol bol burda hava atarız:P
hava atmak için buluşmaya gelen ilk insan evladı tahribat.com üyesi .......... dicek başka bişi yok -
RockZoneStage bunu yazdı:
la dallama işte buluşcaz a.q kaynaşcazilla sebepmi lazım...sebep lazımsa kompotek fuarı war ona gitcez orda milletle daşşaq geçcez güzel güzel sohbet etcez ne biliim gidip kompoteği keykleriz al sana toplu saldırı
-
nickimyok bunu yazdı:
PeriSaN bunu yazdı:
hava atmak için buluşmaya gelen ilk insan evladı tahribat.com üyesi .......... dicek başka bişi yok
yaw espri yaptık bea halla halla + buluşmayı hava atmak için demedim fotoları dedim dai sen de hemen kızıyon
Toplam Hit: 9412 Toplam Mesaj: 88