Tahribat.Com Mail Geleneği
-
ewet ewet yapılsın bu gelenek. yani yapılmalı (: bizde sınava gittiğimizde başkaları maili almıştı. şimdi sıra bizde :D
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------sınavda telefonu acıp tbt ye girmezsem top olim
-----------------------------
ne ettin sen hacı ne telefonu .D sınıfı bırak okul binasına sokmazlar .D -
2 yıldır bu geleneği takip ederdim hiç şans gülmedi ulan bu seneyide bay geçtik sınava gircez yine alamıcaz maili |:
-
sabah 6 da gitcem sınav yerine (biraz uzak kaçıyorda ) okul etrafında bir int cafe war sa her türlü kaparım olmadı arkadaşı eve bırakırım ben sınav a girerken o burda tbt yi bekliyor olur :D @tahribat.com mu öss mi =)
-
PanxeR bunu yazdı:
sabah 6 da gitcem sınav yerine (biraz uzak kaçıyorda ) okul etrafında bir int cafe war sa her türlü kaparım olmadı arkadaşı eve bırakırım ben sınav a girerken o burda tbt yi bekliyor olur :D @tahribat.com mu öss mi =)
-----------------------------hocam admin panelinden senin olup olmadığın anlaşılıyor sakın deme sonuçu ban , rene cookie takip sistemi yazmış mouse hareketlerinden bile anlıyor.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------tahribat.com tabiki :D
-
media_center bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------hocam admin panelinden senin olup olmadığın anlaşılıyor sakın deme sonuçu ban , rene cookie takip sistemi yazmış mouse hareketlerinden bile anlıyor.
-----------------------------cookie leri arada bi siliyorsak nolcak ?
-
Andrei bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
ne ettin sen hacı ne telefonu .D sınıfı bırak okul binasına sokmazlar .D
-----------------------------sınavda telefonu acıp tbt ye girmezsem top olim
benim girdiğim yerde telefonu rahat rahat sokardın çok aramıyolar zaten sokmak isteyen insan sokar sorun olmaz :)
-
Hell yesss this time,it's our turn ! Dişe diş kana kan,intikam-intikam !! Girmiyorum ulan sınava yansın 40ytl mq ! Her sene yanıyo zaten.. Alıcam bu sefer :D
-
Hemen cep telefonuma bir internet paketi alıyorum kampüste giriceğimi çin telefon full çekicektir maili ben almalıyım :)