Tahribat.Com Mail Geleneği
-
karar verilmişti sabahlıyorum yarın da ayaktayım haha almam lazım o mail'i xD
-
Ne uğraşmıştım lan zamanında...hiç unutmam. o bir 2 olsaydı 7 de 4 olsaydı...:D neyse stop:D
-
A.q. 2 senedir öss ye giriyoruz ama bu sefer rahatım 10 da başlıyor zaten sınav o zamana kadar binaya girmem :D.
-
ben de giriyorum tekrardan
neyse ki mailim var =)
-
Buradaki amaç Konuya İlk Post Atmak Deyildir (= Buradaki amaç beyinciklerinizi çalıştırıp sınavı yanlışsız eksiksiz bitirerek Sınavdan Bitim Süresinden önce çıkan 10 kişiye hediyesini vermektir ;) Sınavda Maile odaklanın bütün soruları doru yapın ::D
-
eskiden sınav 9da olduğu için konu 9.30da açılıyordu, sanırım bu sene 10.30 gibi açılır :) yoksa sınava girenlerde maili alabilir (bkz: ben :p)
-
emin olun o mail den bitanesi benim beyler.
cumartesi günü saat bilmemkaça kadar online yim.
yani alqdım gitti :d. ama belli olmaz.
-
Hacı hadi da sesin çıkmadı ya kaç saat kaldı şunun surasında
-
Güzel bir uygulama olur bu arada sınava cep telefonuyla almıyorlar diyenler ; güneydoğuda konu anlatımlı kitapla sınava giren gördüm. Zaten üniversitelerde doğru düzgün türkçe bilmemesine rağmen üniversite kazanabilmiş adamlar görürsünüz gidince, amele desen iltifat olcak terörist tipli herifler. 4 işlemi zor yapan adamların mat 2 den 17 18 net yaptığını gördüm. O yüzden aQ böle adaletsiz öss sisteminin.