Tahribat.Com Mail Geleneği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

karar verilmişti sabahlıyorum yarın da ayaktayım haha almam lazım o mail'i xD

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

Ne uğraşmıştım lan zamanında...hiç unutmam. o bir 2 olsaydı 7  de 4 olsaydı...:D neyse stop:D

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

A.q. 2 senedir öss ye giriyoruz ama bu sefer rahatım 10 da başlıyor zaten sınav o zamana kadar binaya girmem :D.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ben de giriyorum tekrardan

neyse ki mailim var =)

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Buradaki amaç Konuya İlk Post Atmak Deyildir (= Buradaki amaç beyinciklerinizi çalıştırıp sınavı yanlışsız eksiksiz bitirerek Sınavdan Bitim Süresinden  önce çıkan 10 kişiye hediyesini vermektir ;) Sınavda Maile odaklanın bütün soruları doru yapın ::D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

eskiden sınav 9da olduğu için konu 9.30da açılıyordu, sanırım bu sene 10.30 gibi açılır :) yoksa sınava girenlerde maili alabilir (bkz: ben :p)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

emin olun o mail den bitanesi benim beyler.

cumartesi günü saat bilmemkaça kadar online yim.

yani alqdım gitti :d. ama belli olmaz.

dokunmak sanattır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hacı hadi da sesin çıkmadı ya kaç saat kaldı şunun surasında

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Güzel bir uygulama olur bu arada sınava cep telefonuyla almıyorlar diyenler ; güneydoğuda konu anlatımlı kitapla sınava giren gördüm. Zaten üniversitelerde doğru düzgün türkçe bilmemesine rağmen üniversite kazanabilmiş adamlar görürsünüz gidince, amele desen iltifat olcak terörist tipli herifler. 4 işlemi zor yapan adamların mat 2 den 17 18 net yaptığını gördüm. O yüzden aQ böle adaletsiz öss sisteminin.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
Toplam Hit: 6420 Toplam Mesaj: 30