Tahribat.Com Minecraft Server - Kale Savaşları 2 - Yenilendi
-
beni sarmadı pek. Daha doğrusu anlamadım. Herkesin aynı anda girmesi gerek sanırım. Önce giren set yapıyor. Setler düşmüyor. Dia set yapan çok çok şanslı.
-
Restart attık savaştan sonra. Yigit hocam bu ilk savaş olduğu icin böyle. Kurallar belli. Herkes istediğini yapabilir bir sonrakine kadar.
Bu arada MertSt, tebrikler. Kalenin ilk fatihi olarak. Savaşı KIRMIZI takim kazanmiştir.
-
j4x bunu yazdı
Restart attık savaştan sonra. Yigit hocam bu ilk savaş olduğu icin böyle. Kurallar belli. Herkes istediğini yapabilir bir sonrakine kadar.
Bu arada MertSt, tebrikler. Kalenin ilk fatihi olarak. Savaşı KIRMIZI takim kazanmiştir.
Onu koruyan bize bişi yok tabi -.-
-
15 kişiye 23 kişi ne lan :D
utanmıyonuz mu olm siz :D
-
Beni de yazın,girerim yarın falan.
-
OdiN bunu yazdıj4x bunu yazdı
Kale Fatihinin yakın koruması olarak gösterdiği başarılardan dolayı OdiN'e teşekkürlerimizi borç biliriz... :D
-
MertSt bunu yazdıOdiN bunu yazdıj4x bunu yazdı
Kale Fatihinin yakın koruması olarak gösterdiği başarılardan dolayı OdiN'e teşekkürlerimizi borç biliriz... :D
Ah şimdi mutlu oldum :)))
:D:D:D -
asgari ücretin düşüklüğünden yakınan bir vatandaş kendini hükümet binası önünde ateşe verdi
Lotus tarafından 22/Eyl/14 01:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Bi bakayım artık şu oyun nasıl bir şey diye indirdim, kurdum, girdim. Lakin 5 saniye sonra oyun kitlenir oldu. 5 defa kapatıp açtım yine aynı.
Ekran kartım grafikleri kaldırmıyor herhalde galiba sanırsam :d asdasd şaka bir yana bu sorun beni deli edince sildim amk oyunu :d
-
coLin bunu yazdı
Bi bakayım artık şu oyun nasıl bir şey diye indirdim, kurdum, girdim. Lakin 5 saniye sonra oyun kitlenir oldu. 5 defa kapatıp açtım yine aynı.
Ekran kartım grafikleri kaldırmıyor herhalde galiba sanırsam :d asdasd şaka bir yana bu sorun beni deli edince sildim amk oyunu :d
minecraft ekran kartı kullanmıyo hocam işlemciden yiyor.