Tahribat.Com Tisortlari İle Cekinilen Resimler
-
bende resim çekip koymak isterdim ama küçük geldi :( salaklık bende t-shrt boyu ölçmedim (:
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------
bende resim çekip koymak isterdim ama küçük geldi :( salaklık bende t-shrt boyu ölçmedim (:
-----------------------------nası küçük gelir ya önceki sayflarda L giyenlere tam olmş sn hepsinn yarısı kadarsın :P
-
Güzel görünüyor fakat ya benim gözler gitti ya monitor bozuk yada çeken fotoğraf makinalarının renk algılama problemi var ? kırmızılar biraz cansız gibi :| (b*k atmak için değil bende almak istiyordum ama nasip olmadı para bulamadık :))
Ve birde baskılar serigrafi yöntemiylemi basıldı ? Eğer bu yöntemse sanırım tek renkler seçilmesi bundan dolayı
-
valla tshirtler cok guzel 10 numara valla... ama bana olucaklarini hic sanmiyom bea anca yatarken giyerim herhalde:P
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------La reneyi o kadar uğraştırdınız meşgul ettiniz bi teşekkür edeniniz yok ne ipne adamlarsınız .Tahribat Müridleri adına rene'ye bi üstün hizmet madalyası daha verilmesini istiyoruz :) HolyOne'ye duyrulur... :)
-----------------------------dostum zaten madalyaları rene dağıtıo adam zaten madalyaların kralı bi madalya daha koymanın manası olmaz gönüllerin admini o :)
ondan kimse tşkr etmiyo.
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------La reneyi o kadar uğraştırdınız meşgul ettiniz bi teşekkür edeniniz yok ne ipne adamlarsınız .Tahribat Müridleri adına rene'ye bi üstün hizmet madalyası daha verilmesini istiyoruz :) HolyOne'ye duyrulur... :)
-----------------------------hoca görmemişin madalyası olmuş gibi bişi oluo:D
-
ne çok eleştiri olmuş yahu görende damatlık niyetine yollandı zannedecek amacına uygun bir çalışma giyin takılın t-shirt değil önemli olan t-shirtin taşıdığı imaj ;)
-
-
MaviOnlineTeaM bunu yazdı:
-----------------------------http://www.erdizayn.com/ben.jpg
-----------------------------
hoca biz tisortu gosteren resim cekinin dedik msn avatari icin olmus cektirdigin resim,
iyi poz kesmissin hatun duser hesabi :)
soyle boydan boz verde kizlar endamini gorsun
-
Tişört acayip dikkat çekiyo :D Nereye girsem bakışlar üzerime odaklanıyo..Bugün alışveriş merkezindeydim,saçları yıkayıp çıkmıştım uzun uzun ahenkle dans ediyo , üzerimde tahribat.com :D bi ara vitrinin önünde durdum, yanımdan üç hatun geçti,geçerken nassı bakıyolar içimden "lan ne ayak aq bi tişörte tavmı oluyo bu kız milleti" derken biri arkaya bakıp hafif tebessüm ederek noolmuş bendede var der gibi saçlarını savurdu :D:D
Arkadaşla aramızdaki diyalog:
Arkadaş:Murat lan olum bu kızlar güzelleşmeyemi başladı lağğn
Ben: Yok olum onlar hep güzeldi sen götlerine bakmayı bırakıp yüzlerine bakmaya başladın:D:D