Tahribat.Com Tisortlari İle Cekinilen Resimler
-
Resim çekemiyorum ama 193 boy 80 kiloya XL yani 5 numara çok ufak geldi,xxl almam gerekiyormuş,hata ben de sanırım
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
Resim çekemiyorum ama 193 boy 80 kiloya XL yani 5 numara çok ufak geldi,xxl almam gerekiyormuş,hata ben de sanırım
e o zaman ben rahat sıçtım :D. 192 boy 84 kilo ve Large aldım.eahehah
-
Osiris bunu yazdı:
-----------------------------karatahta bunu yazdı:
e o zaman ben rahat sıçtım :D. 192 boy 84 kilo ve Large aldım.eahehah
-----------------------------ahaheha küçük gelrse(ki gelcek :D) annen yerbezi yapar herhalde :D
-
tarikat güzeli seçelim. bence amele olsun çanağı görmedinmi :P
-
178 cm boy 62 kg Medium beden çat die oturdu bana :F kollar bol gibi ama dier medium tisörtlerimde öle ja :F Valla ben çok beendim buda resmim :D
http://www.satiscalibur.com/dasdas.jpgje bide web camerada çektiimden karanlık çıkmı$ aslında daha janjanlı :F
-
yaw hoca benimde tshirt geldi ama bana biraz ufak gibi geldi... evde L beden olanlarla karşılaştırıyorum ufacık kalıyor :S XL istemiştim.. ama olsun tshirt yinede oturdu baya bi yapılı gösteriyor :D
-
adamların cicileri geldi
bizim 12. de :D buluşmaya cicimsin gidiyom :(
-
kardeşiminki manyak oldu tam oturdu onun fotolarını akşama doru korum bizimkilerde 12 sinde gelcek hadi hayılrısı
-
dün akşam konser vardı a.q. gittim tshirtle millet mal mal bakıyo yanlarıdnan geçiyom okuyolar bide tahribat.com diye :)))
-
buyrun beyler daha 1 saat önce elime gecti daha t-shortine kavusamayanlar görsün ben L beden söylemistim bana güzel oldu tam oturdu ama boyum 1,85 68 kiloyum tam oturdu ama abime ufak gelecek oda aynı boy ama 85 kilo ona göre
ayrıca cok güzel olmuslar her sey icin saoalsın rene abü :)
http://img365.imageshack.us/img365/7060/resim068au1.jpg