Tahribat.Com Un Duyarlı Üyelerine...!!!
-
Karatahta tamam güzel ayet vermişsin ama camii dururken de mescidde namaz kılınmaz !
-
geçen günkü konudaki gibi. kimsenin başına Türk'ler kadar kötülük gelmemiştir iyi niyetten.ayrıca o parayı yatıtırsan sonuc asla degismez aksine baska yerlerede gidebilir.Arkadasım ayet yazıosun yi güzelde Allah'ta sana akıl vermiş biraz düşünmek gerek gözünü karartıp kesin emin olmadan o paraları yatırırsan belkide günde 5 bebek degil 10 bebek ölebilir.
lübnanında tarihinden beri kaderi böyle olmuştur yahudilerden en çok çeken milletlerden biridir. -
üsküdar meydana kurmuşlar böle standlar falan bişiler verdim bende.ama ne yalan sölim doruya doru filistinleride lübnanlılarıda sevmem oraya para vermemin sebebi çok ayrı :D
-
sebebi söylede bizde verelim amk :D
-
millet te vicdan mı kalmamış bana mı öyle geliyor yahu
biz 17 agustos depreminde millet bize yardıma koştu yaw
ister edin ister etmeyin ama umurumda degil diyemessiniz
burdan da arap düşmanlıgı yapmayın
gördünüz istanbul da -diyarbakırda-trabzonda son olrak izmirde
ne kadar kişi toplandı
yardım eden duyarsız kalmayan insanlarda var helalolsun onlara
-
ne vicdanı?
gazilerimiz 80 ytlyle geçinirken için acımıyoda onlara mı acıyosun
-
excaliburr para toplayan kızla ilgili :D
-
17 austos ta bize araplar mı yardım etti http? araplar bize çook yardım etti tabi en başta 1. dünya savaşında ingilizlerle iş birliği yaptılar bu yardımları unutulmamalı harbi.
-
yaw sorun araplıkta değil ya bu lübnan ülke değilmi kardeşim bizmi gidelim savaşmaya ben ne ordu gördüm ne bişe ne ala memleket biz gidelim onların yerine savaşalım dünyanın altı üstünme getirelim (ki abd oçsi bu nu istiyor) onlarda yan gelip yatsınlar sokarım böle adalete önce bi var yok güzüyle dirensin biz elbetki yardımımızı her türlü yapacağız he amk geçen günlerde geldi türkiyeye 7 uçakla lan bunu 3 uçağı sadece yiyeceği uşakları aşcısı fln be g*t sen o uçakları lübnana indirsene ya****m he yine enayi türk milletinin parası sömürülsün yok kardeşim iyi niyet filan yeter amk adam 3 uçak dolusu hizmetçi getiriyo lan
ben o adamında onu oraya koyanında alayının ... -
rahat olun beyler bu düyada çeşit çeşit insan var 38 bin alem varmış neyn kaygısını yapıyorsunuz ki anlamıom illaki savaş olacak biz ne kadarda boktan desekte dünyanın gelişmesi için gereklidir savaşmak...Yukarda bizi izleyen bir yaratıcı var değilmi o zaman herşey kontrol altındadır eğer yaratıcı yoksa zaten hiçbişeyin önemi yokki hayat koca bi karanlıktan başka bişeyden ileri gidemez.
Toplam Hit: 6865 Toplam Mesaj: 43