folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tahribat.Com Un Duyarlı Üyelerine...!!!

Tahribat.Com Un Duyarlı Üyelerine...!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    şu dedigin olay pakistan ın başına gelseydi seve seve yardım ederdim ve hakikatende üzülürdüm.Ne yalan söyliyim bende ölenlerin resimlerini falan gördükçe hiç bi iç acıması hissetmiorum.ister kalpsiz deyin ister vicdansız ben bu genç yaşımda kendim için bişey ögrendim.Kalbinle degil beyninle hareket edeceksin.artık dünya böyle kimse kimsenin dostu olmuor.Yanıbaşındaki ırkdaşları bile ses çıkarmazken hep Türk'lerden beklenir bu tüür şeyler.Sözüm yardıma degil.Irak'ta savaş olur Türkiye'de anti - amerikan gösteriler yapılır. Lübnan Vurulur burada israil bayrakları yakılır hep bizim damarımızamı basmaya çalışıolar ne?

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    teodor arkadaşım sanırım sen yazmışsın cevap niteliğinde yazıyorum,bir de bölümüm sebebiyle biliyorum(Hukuk) Yukarıda verdiğim derneklerden iki tanesi kamu yararına çalışan dernek statüsüne alınmıştır ve bu yüzden direkt bakanlık kontrolündedir,yani bu dernekleri Kanarya sevenler derneği gibi sadece 7 gerçek ya da tüzek kişinin kurduğu ve denetimi zayıf kurumlar sanmayın,direkt Bakanlık kontrolünde tüm bütçeleri...

Herşeyin Hayırlısı Olsun,Verenden de vermeyenden de Allah razı Olsun...

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 6851 Toplam Mesaj: 43