Tahribat.Com Ve Ekşisözlük

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bugax bunu yazdı:
    -----------------------------

en basitinden tahribatı kötülüyen bir konu aç bakalım.kaç saniye içinde siliniyo.

sonuç olarak ; ifade özgürlüğüyle başka şeyleri karıştırmayalım.

bu gayet mantıklı Tahribatın rakip siteleri yada sinir olan herkes bir üyelik alıp yerli yersiz mantıklı mantıksız tahribatı kötülesin gitsin burada tahribatı kötülen mantıksız konuları bırak yöneticiler silmese toptan üyeler silinsin artık bu konu diyor 

ben bugüne kadar mantıklı yapılan eleştirilerin kötülemelerin hiç birinin silindiğini görmedim çünkü üye olduğumdan beri çok kez eleştiri yaptım yeri geldi öyle eleştiriler yaptım ki haklı olarak başka hiç forumda bu kabul edilmez temelli banlanırsın gördüğün gibi 7 senedir buradayım 

Ekşi sözlük te belli bir mesaja ulaşamayınların yazılarıdirek yayınlanmıyor bu mu özgürlük açılsın bakın neler yazılıyor  burası forum farklı platform burada ekşi sözlükte yapılan olay yapılamaz giren anında yazısını yapar yani saçmalayanda olur  mantıklı yazanda 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

bugax bunu yazdı:

pek bilmeden yorum yapmışsın." yöneticilerin kafasından adamlar" kısmı çok yalnış olmuş özellikle. yeri geliyo ssg yi yerin dibine sokuyorlar.tamamen özgür bir ortam.hukuka aykırı olmadığı sürece entry kesinlikle silinmez ya da hatalı entry girmedikce kesinlikle uçmazsın. tahribat dan çok çok daha özgür ve kendin olabildiğin bir ortam. tahribat dan balanan kullanıcıların ban sebeblerine bakarsan da görebilirsin zaten bunları.

en basitinden tahribatı kötülüyen bir konu aç bakalım.kaç saniye içinde siliniyo.

+ekşideki şu yorumlar da sana ait sanırım:

eskiden fanatik bir üyesiydim. zaten tahribat üyesi olup da siteyi sahiplenmeyen biri yoktur o ortamda. ama ne yazık ki çok fazla sevgi yanında 2 katı kadar da alınganlık yaratır herzaman. bu yüzden her geçen gün, bende dahil çoğu eski üyesinin siteye küsmesiyle ve çömez olarak adlandırılan yeni üyelerin açılan her konuya saçmasapan ve eleştirisel cevaplar yazmasıyla boku çıkmış olan bir efsanedir benim için artık. ama oradaki dostlukları, üyeler arasındaki bağı hiçbir zaman unutamam, hayatıma çok şey katmıştır, büyümeme yardımcı olmuştur, doğrudur. ayrıca yöneticilerine bok atılmasına da izin veremem, renegadealien olsun holyone olsun ikiside sitede takıldığım süre boyunca siteyle alakalı hertürlü sorunumu halletmişlerdir.

eskiden sıradan bir üyesi olmama rağmen sahiplenirdim bu siteyi. defterlerime, kitaplarıma bu sitenin logosunu çizerdim. sprey boyalarla şehirdeki duvarlara bile çizmiştim. koluma dövmesini bile yaptırmıştım hatta. şimdilerde açılan saçma sapan konulara ve yardım almak istenilen ciddi konularda bile geyik yapan üyelere sahip sıradan bir forum sitesinden farkı yok benim için. yöneticileri on numara adamlardır ama sitenin gidişatı gidişat değildir, her an bok yoluna gidebilir eğer içeriği konusunda bir şeyler yapılmazsa.

Daha özgür bir ortama geçtim diyooosunnnn :P

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ifade özgürlüğümü ? oldu olacak açılımda yapalım !

demokratik bir sitede değilsiniz, objektif olmaya çalışan bir sitedesiniz.Biri gelip size küfür ettiğinde ne kadar ifade özgürlüğü derseniz buda odur.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

bugax bunu yazdı:

BRK35 bunu yazdı:

dogu0678 bunu yazdı:

clio bunu yazdı:
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=tahribat.com " 7.madde dikkatimi çekti. akp ye çok yüklendik diyemi öyle yazdılar acaba :D

sitede 4. madde lazycoder denen ......... kişi kafamı bozdu.

Hocam o laleyi takma kafana. Hatta orada yazılanların hiçbirini sallama. Yöneticilerin kafasından olan adamların kabul gördüğü, bir şekilde popülerlik kazanmış olan sıradan bir site. Bazı konuları altında liberal görüşlü pkk sempatizanlarının cirit attığı bir yer. Bu yüzden dikkate alınacak adamlar değiller. (Orda yazar olan müridlerimizi bu sınıfın dışında tutuyorum. Çünkü bir adamın görüşü burda ne ise orda da o olur.)

pek bilmeden yorum yapmışsın." yöneticilerin kafasından adamlar" kısmı çok yalnış olmuş özellikle. yeri geliyo ssg yi yerin dibine sokuyorlar.tamamen özgür bir ortam.hukuka aykırı olmadığı sürece entry kesinlikle silinmez ya da hatalı entry girmedikce kesinlikle uçmazsın. tahribat dan çok çok daha özgür ve kendin olabildiğin bir ortam. tahribat dan balanan kullanıcıların ban sebeblerine bakarsan da görebilirsin zaten bunları.

Hocam sanırım orada yazarsın ve haliyle oradaki işleyişi benden çok daha iyi bilirsin. Eleştirimde yanlış kısımlar olabilir haklısın. Evet ssg yi yerin dibine sokuyorlar yeri geldiğinde. Acaba sesini entryleri girenlerin özgürlüğünü düşündüğü için mi yoksa altın yumurtlayan tavuğu kesmek istememesinden mi çıkarmıyor? Yoksa zıt görüşlü tarafların çatışması siteye daha fazla mı hit kazandırıyor?  Burada da kendin olabilirsin bence. Şahsen siteye üye olduğumdan beri çizgimden sapmadığımı düşünüyorum. Bir zararını da görmedim. Burada da adminleri hakaret boyutuna girmeden eleştirebilirsin. Kimsenin sana "vay efendim beni neden eleştirdin bu yüzden banlanacaksın" diyeceğini sanmıyorum. Ama kalkar adama söversin o zaman kusura bakmıcaksın. Bugün aynı şeyi sokaktan geçen bir adama yap bakalım ne oluyor?

Tahribatta banlanan kullanıcıları inceliyorum yeri geldikçe. Çoğu küfürden, site kuralına uymamaktan vs. Bunların dışında pkk sempatizanı, fetocu tipler de oluyor. Bunların banlanmasını düşünce özgürlüğünü kısıtlamak olarak nitelendiremezsin. Sana üye olurken baştan sitenin çizgisi gösteriliyor mu? Gösteriliyor. Buna uyarsın. Uymazsan da sonucuna katlanırsın. Gayet açık. Oyunun kuralları baştan belli yani.

Sitede baskıcı bir yönetim olduğunu düşünebilirsin. Hatta kimi zaman öyledir de. Bu yüzdendir ki ekşi sözlükte gördüğün, özgür(!) birinin yazdığı "pespembe İzmirli bilmem nesini bilmemne yapan kürt" tarzında başlıklar göremezsin. 

Kısacası kendi izlenimlerime göre burada birilerinin özgürlüğünün başladığı yerde, diğerininki biter. Kar amaçlı bir site olmadığından müridlerin köpek gibi birbirini yemesine seyirci kalamaz. Saygı ve huzur esastır.

Aslında amaçları ve işleyişi tamamen farklı olan iki sitenin aynı kefeye konulması bile saçmalıktır. Hepsinin yeri ayrıdır.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

bugax bunu yazdı:

bu gayet mantıklı Tahribatın rakip siteleri yada sinir olan herkes bir üyelik alıp yerli yersiz mantıklı mantıksız tahribatı kötülesin gitsin burada tahribatı kötülen mantıksız konuları bırak yöneticiler silmese toptan üyeler silinsin artık bu konu diyor 

ben bugüne kadar mantıklı yapılan eleştirilerin kötülemelerin hiç birinin silindiğini görmedim çünkü üye olduğumdan beri çok kez eleştiri yaptım yeri geldi öyle eleştiriler yaptım ki haklı olarak başka hiç forumda bu kabul edilmez temelli banlanırsın gördüğün gibi 7 senedir buradayım 

Ekşi sözlük te belli bir mesaja ulaşamayınların yazılarıdirek yayınlanmıyor bu mu özgürlük açılsın bakın neler yazılıyor  burası forum farklı platform burada ekşi sözlükte yapılan olay yapılamaz giren anında yazısını yapar yani saçmalayanda olur  mantıklı yazanda 

"ben bugüne kadar mantıklı yapılan eleştirilerin kötülemelerin hiç birinin silindiğini görmedim"

görememişsindir,çünkü o göremediklerin , sen görene kadar silinmştir.

"Tahribatın rakip siteleri yada sinir olan herkes bir üyelik alıp yerli yersiz mantıklı mantıksız tahribatı kötülesin gitsin"

bilmiyorum haberin var mı ama ( silindiği için görememişsindir büyük ihtimal yine) bir ara , sitenin baya eski ve aktif üyeleri topluca terketti siteyi protesto amaçlı. çünkü tahribatın gidişatından memnun değillerdi ama çoğu da tahribatı çok seven insanlardı. bir konu açmışlardı, tahribat'ın bazı yönlerini eleştirmişlerdi. hakaret falan da yoktu. o da silindi, onun gibi bir çok konuda silindi.

"Ekşi sözlük te belli bir mesaja ulaşamayınların yazılarıdirek yayınlanmıyor bu mu özgürlük açılsın bakın neler yazılıyor"

Bu durum neyi değiştirir ki ? sonuçta hali hazırda bulunan yazarlar istediği herşeyi özgürce yazabiliyor. orada üyeliğin direkt açılmamasının sebebi " gelirler bizim görüşümüze karşı birşeyler yazarlar, eksi sözlüğü kötülerler değil, kullanıcının sözlük formatına hakim olup olmadığını görmek.

@AnaMuhalefet

daha özgür bir ortama geçtim demiyorum, iki ortamdaa da takılıyorum şuan. herşeyin kendi düşünceme uygun olmasını bekleyemem. niye takılıyosun dersen, türkiyenin en kaliteli sitesi olmayabilir belki ama en kaliteli forum sitesidir bana göre.

@zumsuk

yukarıdakileri oku

@BRK35

1999-2003 arası site fazla popüler değildi, reklam falan da yoktu. ozaman da hertürlü görüş ve eleştiriye saygı vardı. yani altın yumurtlayan tavuk olayıyla ilgisi yok.

gerisine sonra cevap veririm, şuan finale yetişmem lazım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

@bugax sitenin kuruluş yılı 2001 olmalı, belki de sadece forumun açılışı 2001dir karıştırıyor olabilirim ama öyle biliyorum.

http://kocaer.me
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bir kere kavram karmaşası yaşıyorsunuz...

Zamanında bir üye vardı, ortalığı paso karıştırıyordu,

neymişte tuğrul baba bir konuda küfür etmiş, kendiside küfür etmiş,  tuğrul banlanmamış kendisi banlanmış...

bir kere burada demokrasi diye birşey beklemeyin, nerden bu fantazileri buluyorsunuz anlamıyorum... Hiç bir zaman siteye 10 kere login olmuş adamla 10000 kere login olmuş adamı aynı kefeye koymadım, koymamda, koymayızda...

Neymiş demokratik ortammış, demokratik ortam ayağına gelsinler ebemize sövsünler, bizde demokratiğiz diye silmeyelim, o ayağı sikerler hocam....

özgür ortamız, gelsin millet pkk propogandası yapsın, gelsin fetonun propogandasını yapsın, eğer o konuyu silmezsem allah benim belamı versin...

özgür ortam diye, her gün kıcımı yırttığım sitede pkk propogandasımı yaptıracam???

özgür ortam ayağına, gelsin site gidişatını beğnmiyorum, site ortamını beğenmiyorum desin, üstüne eleştiri boyutlarınıda geçen nerdeyse küfür gibi sözler yazsın bizde haklısın abi demokrasi var diyelim...

Demokrasi fln bekliyorsanız, bulamazsınız hocam...

Eskiden siteyi seven üyeler siteyi protesto etmiş:|

Sitenin protesto sebebi, bizim o akıllı modların hepsinin, forumda banlanmasını istedikleri müritleri actıkları sitede fişlemesi, benimde bu sebeple o konuları sileceksiniz diye mod bölümünde ağızlarına sıcmam üzerine bunu kendilerine yedirememeleriydi...

Şimdi hepsi götün götün, kuyruklarını götlerine sokarak yeniden geldiler siteye, madem beğenmiyorlardı siktirip giderlerdi, kimsenin arkasından mum yakmadık, halada aynısı olursa, aynı şekilde gözünün yaşına bakmadan siktir ederiz....

Ben dahil onlarca mod admin buraya saatlerini veriyorsa eğer, bazıları saygı gösterecek oturacak...

Biz objektif davranıyoruz, ve %99 oranında objektifliği yakalıyoruz, alınan her karar ama her karar adminlerin tamamının görüşüne sunularak alınıyor ve uygulanıyor, objektifliği büyük oranda yakalıyoruz, ama bunu herkez istediğini söyleyecek düşüncesine çekerseniz, sonununz bir asp sayfasında karşısında acıklama yazan bir nick olur...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

@bugax

o olayı biliyorum ben merak etme hepsinin tek tek geri döndüğünü de biliyorum bu ortamda her şey forumda yazılanlarla öğrenilmiyor sizlinsede farketmez  biz buluşmalar yapıyoruz senede belki 10 larca tahribat buluşmaları yapılıyor her şey o buluşmalarda konuluşuluyor ben tutup 3 sene önceki olayı bile adminlerin yüzüne sorduğumda oluyor bizim muhabbettimiz ortamımız forumdan ibaret değil sadece o yüzden merak etme sen haberim var 

ayrıca o elemanlar o zaman çekip gittiklerinde tbtnin online listinde  ben bir düşüş görmedim orası da var.

ekşi sözlükte yayaın kısıtlaması yaparsın ama burada yayaın kısıtlaması yapamassın bahsetmek istediğim oydu adam üye oluyor yorum yapmak için sen bu adamın azı yazmasını burada kısatlarsan bu adamın üyeliğinin ne anlamı olacak o zaman sözlükle burayı karşılaştırman için teknik yönden benzer olması gerek 

ekşi sözlük muhteşem bir proje ona sözüm olamaz ama bir forum değil sözlük siteleri arasında en iyi ortam orada olabilir ama forum siteleri arasında da buradadır iki ayrı kulvarın kendine göre özgürlükleri vardır 

ekşi sözlükte belli mesaj saısına erişmiş adam belli emek harcamış adama o adam enayimi kötülesin o kadar emeğini heba etsin o yüzden kötülemiyor yeni üyelerin biz nerden bileleim ssg ye küfürü basmadığını ssg nin de silmediğinizi yayınlanmıyor ki

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek

BRK35 bunu yazdı:

bugax bunu yazdı:

BRK35 bunu yazdı:

dogu0678 bunu yazdı:

clio bunu yazdı:
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=tahribat.com " 7.madde dikkatimi çekti. akp ye çok yüklendik diyemi öyle yazdılar acaba :D

sitede 4. madde lazycoder denen ......... kişi kafamı bozdu.

Hocam o laleyi takma kafana. Hatta orada yazılanların hiçbirini sallama. Yöneticilerin kafasından olan adamların kabul gördüğü, bir şekilde popülerlik kazanmış olan sıradan bir site. Bazı konuları altında liberal görüşlü pkk sempatizanlarının cirit attığı bir yer. Bu yüzden dikkate alınacak adamlar değiller. (Orda yazar olan müridlerimizi bu sınıfın dışında tutuyorum. Çünkü bir adamın görüşü burda ne ise orda da o olur.)

Hocam sanırım orada yazarsın ve haliyle oradaki işleyişi benden çok daha iyi bilirsin. Eleştirimde yanlış kısımlar olabilir haklısın. Evet ssg yi yerin dibine sokuyorlar yeri geldiğinde. Acaba sesini entryleri girenlerin özgürlüğünü düşündüğü için mi yoksa altın yumurtlayan tavuğu kesmek istememesinden mi çıkarmıyor? Yoksa zıt görüşlü tarafların çatışması siteye daha fazla mı hit kazandırıyor?  Burada da kendin olabilirsin bence. Şahsen siteye üye olduğumdan beri çizgimden sapmadığımı düşünüyorum. Bir zararını da görmedim. Burada da adminleri hakaret boyutuna girmeden eleştirebilirsin. Kimsenin sana "vay efendim beni neden eleştirdin bu yüzden banlanacaksın" diyeceğini sanmıyorum. Ama kalkar adama söversin o zaman kusura bakmıcaksın. Bugün aynı şeyi sokaktan geçen bir adama yap bakalım ne oluyor?

Tahribatta banlanan kullanıcıları inceliyorum yeri geldikçe. Çoğu küfürden, site kuralına uymamaktan vs. Bunların dışında pkk sempatizanı, fetocu tipler de oluyor. Bunların banlanmasını düşünce özgürlüğünü kısıtlamak olarak nitelendiremezsin. Sana üye olurken baştan sitenin çizgisi gösteriliyor mu? Gösteriliyor. Buna uyarsın. Uymazsan da sonucuna katlanırsın. Gayet açık. Oyunun kuralları baştan belli yani.

Sitede baskıcı bir yönetim olduğunu düşünebilirsin. Hatta kimi zaman öyledir de. Bu yüzdendir ki ekşi sözlükte gördüğün, özgür(!) birinin yazdığı "pespembe İzmirli bilmem nesini bilmemne yapan kürt" tarzında başlıklar göremezsin. 

Kısacası kendi izlenimlerime göre burada birilerinin özgürlüğünün başladığı yerde, diğerininki biter. Kar amaçlı bir site olmadığından müridlerin köpek gibi birbirini yemesine seyirci kalamaz. Saygı ve huzur esastır.

Aslında amaçları ve işleyişi tamamen farklı olan iki sitenin aynı kefeye konulması bile saçmalıktır. Hepsinin yeri ayrıdır.

Son cümlede doğru yola sapmışssın:D Elmala armutu ayırmak lağzım bazen...

https://www.fitnessaktif.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

bir kere burada demokrasi diye birşey beklemeyin, nerden bu fantazileri buluyorsunuz anlamıyorum... Hiç bir zaman siteye 10 kere login olmuş adamla 10000 kere login olmuş adamı aynı kefeye koymadım, koymamda, koymayızda...

bende onu diyorum işte. yazdıklarından beni desteklediğini çıkarıyorum, daha doğrusu beni doğruladığını.

ayrıca burada demokrasi olmadığı için( ki tam anlamıyla yok) yazmadım yukarıda yazdıklarımı, ekşi sözlüğe laf atıldığı için yazdım.

@serdar

ee madem olayı biliyosun niye ben öyle bir şey görmedim diyosun ki hocam ?

Toplam Hit: 8946 Toplam Mesaj: 41