Tahribat.Com&Apos;U Nerden Duydunuz
-
hack mack nasıl yapılır die merak ettiğpim bi dönem google amcanın yardımı ile geldim bende :) sene 2004 dü sanırım :)
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------
melekTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Erkek arkadaşım itfayeciTBT' den ögrendim sağolsun :D
-----------------------------senle itfayeci bana ertanla sevgilisini hatırlattınızşuan banlılar
ertan okuyorsan bakgör unutmıycam dedim unutmadım olumseni
-----------------------------ertan bu aralar polonyaya gidicekti sanırım ama bilmiyorum gittimi :)
-
Mylitta adlı mürid sayesinde öğrendim kendisi öz kardeşimdir =)
-
tahribatın yazılımları ile tahribattan daha önce tanışmışlığımız var yazılımları geçtimde orda yazılan espirili sözler daha dikkat çekici oldu hep işte insan oğlu farklılık gördüğü heryere ibreyi çeviriyor :)
-
abi ben cok eskiden googleden sansa gırmıstım bi uye oldum şifre unutum buyeni uyeligim :D ama sunu diyem super burasi okadar site dolandım hepsii fasa fisoo butun arkadaslarimda hemen hemen burda burayı tavsiye ediyorum buryauye oluyorlar sizde tafsiye edin cunki işe yariyan tek site bu gordum sanalda otekı sitelere giriyorsunuz adamlar prom atiyor icine trjen yerlestırıyor bilmem obilmem bu virusu ben burda hıc ve hıc zarar gormedim ama cok hack sitesinde zarargordum burayı uran arkadaslara tesekurlermi sunuyorum işini adam gibi yapan tek site diyorum trk ediyorumm
-
valla ben tbt'ye 2 yıl üye olamadan takipcilik yaptım :D üye olmadan ölseydim heralde uhte kalırdı icimde.Enson müridler kefaletle ilgili konu açtılar işte orada blackapple sayesinde üye oldum sagolsun :)
-
Benimde Kankam var... Ayni zamanda benim burada kefilim, hayatta baş danışmanım... Okuldayken bize gelir, buraya girerdi... Siteye girerdi ama sistemden çıkmayı unuturdu... Bende ole bakardım.. Hiçbirşey yazmazdım.... Sonra burayı merak ettim , kefillik istedim... Ogün bugündür buradayım... İlk başlarda kullanıcı adım kırmızı üzerine siyahti... Ne olduğunu bilmiyorum tabi.. Baya bi ole kaldı... Sonra kurcalarken bi baktım profilime yorum yapılmış... Hemen onayladım bende...
-
Hatırlamıyorum :| Eskiden tahrip vardı ismi falan hoşuma gidiyodu..Sonra o kapandı tahribat geldi..Böyle gidiyoruz işte :D
-
TxT tanıştırdı : epey zaman misafir takıldım sonra kefillik durumları ortaya çıkınca TxT paşa bana kefil oldu sağolsun :)
-
ben de hack olayları ile ilgilenirken bulmuştum.Böyle bi konu açılınca nedense savsak.com un bilgilerinin afişe edildiği zaman gözümün önüne geliyo