folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat.Com&Apos;U Nerden Duydunuz

Tahribat.Com&Apos;U Nerden Duydunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hack mack nasıl yapılır die merak ettiğpim bi dönem google amcanın yardımı ile geldim bende :) sene 2004 dü sanırım :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

bambam66 bunu yazdı:
    -----------------------------

melekTBT bunu yazdı:

Erkek arkadaşım itfayeciTBT' den ögrendim sağolsun :D 

senle itfayeci bana ertanla sevgilisini hatırlattınızşuan banlılar

ertan okuyorsan bakgör unutmıycam dedim unutmadım olumseni

ertan bu aralar polonyaya gidicekti sanırım ama bilmiyorum gittimi :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek

Mylitta adlı mürid sayesinde öğrendim kendisi öz kardeşimdir =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MecTruy
    MecTruy's avatar
    Erkek

tahribatın yazılımları ile tahribattan daha önce tanışmışlığımız var yazılımları geçtimde orda yazılan espirili sözler daha dikkat çekici oldu hep işte insan oğlu farklılık gördüğü heryere ibreyi çeviriyor :)

Hack forum: https://spyhackerz.org/forum/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tescilpanel
    tescilpanel's avatar
    Erkek

abi ben  cok eskiden googleden sansa gırmıstım  bi uye oldum şifre unutum buyeni uyeligim :D ama sunu diyem super burasi  okadar site dolandım hepsii  fasa  fisoo  butun arkadaslarimda hemen hemen burda burayı tavsiye ediyorum buryauye oluyorlar  sizde  tafsiye edin cunki  işe  yariyan tek  site bu gordum sanalda  otekı sitelere  giriyorsunuz adamlar prom atiyor icine  trjen  yerlestırıyor bilmem obilmem bu virusu  ben burda  hıc ve hıc zarar  gormedim ama cok hack sitesinde  zarargordum  burayı uran arkadaslara tesekurlermi sunuyorum işini adam gibi  yapan tek site diyorum  trk  ediyorumm

Tescilpanel
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

valla ben tbt'ye 2 yıl üye olamadan takipcilik yaptım :D üye olmadan ölseydim heralde uhte kalırdı icimde.Enson müridler kefaletle ilgili konu açtılar işte orada blackapple sayesinde üye oldum sagolsun :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Benimde Kankam var... Ayni zamanda benim burada kefilim, hayatta baş danışmanım... Okuldayken bize gelir, buraya girerdi... Siteye girerdi ama sistemden çıkmayı unuturdu... Bende ole bakardım.. Hiçbirşey yazmazdım.... Sonra burayı merak ettim , kefillik istedim... Ogün bugündür buradayım... İlk başlarda kullanıcı adım kırmızı üzerine siyahti... Ne olduğunu bilmiyorum tabi.. Baya bi ole kaldı... Sonra kurcalarken bi baktım profilime yorum yapılmış... Hemen onayladım bende...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Hatırlamıyorum :| Eskiden tahrip vardı ismi falan hoşuma gidiyodu..Sonra o kapandı tahribat geldi..Böyle gidiyoruz işte :D

Her Hakkım Saklıdır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

TxT tanıştırdı :  epey zaman misafir takıldım sonra kefillik durumları ortaya çıkınca TxT paşa bana kefil oldu sağolsun :)

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

ben de hack olayları ile ilgilenirken bulmuştum.Böyle bi konu açılınca nedense savsak.com un bilgilerinin afişe edildiği zaman gözümün önüne geliyo

Toplam Hit: 11991 Toplam Mesaj: 88