Tahribat.Com‘Dan Başka Siteye Giremiyorum?
-
holy yeni yaptı bunu bi kaç kişide deniycem diyodu.sen çıktın şans işte.
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------
holy yeni yaptı bunu bi kaç kişide deniycem diyodu.sen çıktın şans işte.
-----------------------------Benim için bu onurdur. Ama pek zamansız oldu :D Proje araştırmasına başlamam lazım başlayamıyorum.
-
hocam autorun virus remover adlı programın FULL versiyonu indir onun REPAIR bolumundekılerı sec ve REPAIR deyip onay sonra reset at açılınca gizli klasötleri göster diyebilirsin %95 ihtimalle koaly gelsin
-
Geçenlerde bizim şirkettede oldu aynısı. Ben herşeyden habersiz tahribatta gezinirken internet yok diye server ve routerları kontrol etmeye başlamışlar. Birkaç dakika sonra normale döndü. Doğaüstü olaylar dönüyor.
-
sahin141 bunu yazdı:
-----------------------------hocam autorun virus remover adlı programın FULL versiyonu indir onun REPAIR bolumundekılerı sec ve REPAIR deyip onay sonra reset at açılınca gizli klasötleri göster diyebilirsin %95 ihtimalle koaly gelsin
Adam tbtden baska Yere giremiyor sen ne diyorsun :D teldeym link veremiyorum :/ -
x3uqm4 bunu yazdı:
sahin141 bunu yazdı:
hocam autorun virus remover adlı programın FULL versiyonu indir onun REPAIR bolumundekılerı sec ve REPAIR deyip onay sonra reset at açılınca gizli klasötleri göster diyebilirsin %95 ihtimalle koaly gelsin
Adam tbtden baska Yere giremiyor sen ne diyorsun :D teldeym link veremiyorum :/
-----------------------------:) Güldürdün beni hocam
-
yorumlara bakılırsa aslında internet bağlantın yok hocam :)
-
husnuweb bunu yazdı:
yorumlara bakılırsa aslında internet bağlantın yok hocam :)
-----------------------------Hocam downloadlar da durdu zaten. Fakat net olmasa ben nasıl tahribata yazabiliyorum?
-
senin bilgisayar tahribat hastaligina yakalanmis ilaci cak formati calisir hersey...
-
sen giremiyosun ben hic girmiyorum