Tahribatı Neden Seviyoruz?
-
aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------
cosmic bunu yazdı:
tahribatta bizi seviyormu ?
-----------------------------yoksa TBT bizi sevmiymi ? :)
Lan bu forumda Hüseyin Kaya var mı bilmem ama olsaydı "TBT seviselim mi ?" derdi amk :D -
mortyr bunu yazdı:
aLcoLiq bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
tahribatta bizi seviyormu ?
-----------------------------yoksa TBT bizi sevmiymi ? :)
Lan bu forumda Hüseyin Kaya var mı bilmem ama olsaydı "TBT seviselim mi ?" derdi amk :D
-----------------------------:) :) :D :D
-
n biliim yua seviyorum işte girmeden edemez oldum..
-
Düşünce özgürlüğüne yer verdiği için
-
Hepimizin içinde bir Hüseyin Kaya yok mu? Sorarım... GÜmbür gümbür bir bayan gelirkene sevişelim mi? diye sormak gelmez mi içimizden??? Hepimiz Hüseyiniz Hepimiz Kaya yız hepimiz seğüşmeliyiz.....
Tahribata7 8 yıldır neden girdiğimi çözebilmiş değilim :D Ortam iyi. Harbiden kral insanlar var. Paylaşım için teşekkürler mesajıyla bir kez olsun karşılaşmadım. Herkesin herşeye bir yorumu var o yüzden seviyorum.
-
Arkadaslarla samimiyetliğimiz pek olmasada bu forumu çok seviyorum kuzenim vasıtasıyla kayıt oldugum bu forumda çok eğleniyorum..dahiane fikirleri olan espride cem yılmazlarla yarısan akıl küpüdür bu forum iyiki varsınız arkadaslar iyiki biz Tahribatı seviyoruz ....
mortyr bunu yazdı:
Evet arkadaşlar içimden böyle bir konu açmak geldi.. Ehh tabi birazda can sıkıntısı :D:D
Şimdi Soru açık ama ben biraz daha açayım::D Tahribatı Neden Seviyoruz ve neden bu forumda takılıyoruz?
Benim cevabım: Bu forumda değişik değişik tipler var konularda konuşulan konular eğlenceli oluyor ayrıca herhangi bir soruna cevap bulmak çok kolay.
----------------------------- -
manevi eksikliğimi gideriyorum nede olsa tarikat (: farklı bi ortam, birde müridlerle daha çok bi araya gelsek tam süper olucak.
+ tam cevap verilemez bu soruya ; umarsızca seviyoruZ, hayatımıza Renk
-
Cjb zamanından bu yana hala cevabını bulamadığım bir sorudur bu.
Baktım neredeyse 10 sene olmuş..
Ben 10 senedir bulamadıysam bu sorunun cevabını sen hiç bulamazsın hocam. :)
Ama şunu unutma eğer birşeyi neden sevdiğini bilmeye başlıyorsan, onu kaybediyorsun demektir..
-
Ortamı güzel be arkadaşım.
-
ya seviyorumda bazen arkdaşın biri bir soru soruyor çok önemli..
hatta cevabına cevap alamayınca
o sırada diğer üyeler konuyla taşşak geçiolardı..
ardkaşın yorumuda..''evet tahribat taşşak furyası yine başlıyor'' gibisinden birşey demişti.(öyle güldüm ki..ama haklıydı).
O anda evet aslında biraz uyuz oldum..Konu baltalanıyor..Yapalına diğer yorumlar başka bir muhabbet açıyor..Yardım yapıcak olan içeri girdiğinde..ooo burda kıyamet kopmuş yardıma ihtiyaçları yok diye çekip gidiyor..ama orda o başlığı açan hala yardım bekliyor.
ciddi konular hakkında çok alay geçilesi zamanalr oluyor..öyle olduğu zaman sevmioyrum..aslında bunu bende yapıyorum bazen ..o yüzden forumu ve kendimi o zamanlar sevmiyorum..bu bizim yanlışımız..(bana göre) sana göre eğlencedir bilemem.