Tahribatı Neden Seviyoruz?
-
süper bir mekan, süper insanlar, taşşak muhabbet, ve ortak bir nokta olan yaşam tarzı. | tbt bağımlılık yaratır |
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------
süper bir mekan, süper insanlar, taşşak muhabbet, ve ortak bir nokta olan yaşam tarzı. | tbt bağımlılık yaratır |
-----------------------------diğer taşşak siteleri gibi aşırı küfürde olmadığı seviyorum
-
2007 yılında yurtta kalırken bi gün canım sıkılmıştı google amcadan geyik konulara bakıyordum baktığım sitelerden biri de burasıydı daha önce takıldıklarımda aq kelimesi ban yemek demekti ama burada kimse aşırıya kaçmadıktan sonra ediyordu günlük hayattaki gibi kullanılıyordu ve hoş oluyordu muhabbetleri falanda hoşuma gitti ilk görüşte aşk gibi bi olaydı o günden sonra üye olabilmek için çok uğraştım bi gün baktım üyelikler açılmış hemen yapıştırdım üyeliği :))
-
girmemek icin bi sebep yok ki bazen pc basinda biseylerle ugrasirsin belki oyun oynarsin isin vardir bitirirsin bikac msn sohbeti vs sonra sklirsin ama tbt oyle deil tbt hicbi zzaman sikmaz ve bitmez :) en azindan benim icin boyle :)
-
bilmem, baya olmuş :D senelerdir giriyorum. kafa dengi bi yer değişik :D
-
Tahribat'ı sevmek insanın üzerine yakışanı giymesidir.
-
sevilmek için önce sevmek gerekir dediler. bende tahribatı sevdim.
-
eii hoca :D
-
Tarikatın içinde boş adam yok . hepsi yardımsever. Aile ortamı gibi . Ne bilim yahu . Girmezsem bigün bi eksiklik varmış gibi oluyor .d
-
her tipten adam var..çok garip insanlar var o yüzden takılıyorum :D