Tahribatın Eski Müridlerinden Codecryer Hapiste Mi?
-
Aktifhaber’e yapılan ırkçı saldırıyla ilgili adli süreçte önemli gelişme. Sitemizin ana sayfasını kırarak, yerine ırkçı sloganlar yazan Hacker ekibi Kayseri Polisi’nin yaptığı operasyonla çökertildi.
Önceki yıl Aktifhaber’in ana sayfasını kıran Aspava ve Codecryer kod adlı iki hackerın yönettiği çete yakayı ele verdi. Aktifhaber’in ana sayfasının görüntüsünü yok ederek yerine “Hepimiz Ogün Samastız” yazan ve Kürtlere, Ermenilere kısacası Türklerin dışındaki tüm milletlere ağır ve ırkçı hakaretler yazan çetenin ele başları tutuklandı.
MŞLLŞYETÇŞYŞZ DEYŞP VURGUN YAPMIÜLAR
Kayseri polisinin yaptığı operasyon sonrasında yakalanan ve aşırı milliyetçi görünüm veren hackerların aynı zamanda çok sayıda kişinin kredi kartı şifrelerini de kırdıkları tespit edildi. Bankaların da devreye girmesiyle, çok sayıda kişi şikayetçi konumuna gelirken, hackerların kamu kurumları dahil pek çok internet sitesini çökerttikleri tespit edildi.
Bilgisayarlarına ve serverlarına el konan hacker ekibiyle ilgili iddianame tamamlanırken, ağır maddi cezalarla birlikte, uzun sürecek bir hapis dönemi Aspava ve Codecryer’i bekliyor..
arkadaslar haber kaynağı webhaber.com yayınlanma tarihi 26 eylül 2009 cumartesi...
Evet CoedCryeri uzaktan tanırım kendisiyle 5 sene evvel tanıştık ama reelde değil sanalda.. kendisi hemşerim olur kayserili ve haber sitelerini gezerken bu haberle karşılaştım.. Yorumunuz nedir haber doğrumu doğruysa Ozan kredikartı dolandırıcılığı yapacak adam değil yani..
-
amatör
-
http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=246775 aktifhaber linki
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
amatör
derken? -
İneğin tekiydi sonu böyle olduğuna şaşırmadım :)
Tahribat'tan banlanmış bir üyeydi zaten. Hack yapıyorsun gizlilik ŞART ŞART ŞART.
-
Arkadaslar Ben kayserideyim 1 sene bu adamı aradılar... ben adresine kadar biliodum ki zaten 2 sene aynı okulda okuduk... İnek minek sizn görüşünüz ama boş adam değildi yani oldukça zekiydi nasıl yakalandı hayretteyim hala :) lizozom.net sitesi hala yayında :) gecmş olsun diyorum aspavaya yazık oldu ama Hüseyine :)
-
Çok iyi olmuş o gerizekalıca index için özellikle bunun gibi man kafalılar yüzünden türkiye ilerlemiyorya hrant dinke sövdün ne oldu eline ne geçti ogün samastmış :D kurtarsın ogün samast abisi şimdi onu
-
SeRDaR bunu yazdı:
Çok iyi olmuş o gerizekalıca index için özellikle bunun gibi man kafalılar yüzünden türkiye ilerlemiyorya hrant dinke sövdün ne oldu eline ne geçti ogün samastmış :D kurtarsın ogün samast abisi şimdi onu
:) :) yalnız hacklediği sitenin adminleri tam bi yawsak :) aktifhaber çok aktif ama taraflı... tüm haberlerine yorum katıyorlar ve milliyetçi duyguları yok denecek kadar az.. Ben bizzat sevinmiştim aktifhaberin çökmesine.. :)CodeCryer bazen yanlış işler yapıyor index çok yanlıştı ama hacklemesi bence doğruydu dan dun haber yapıyolardı :)
Allah ozan kardesimize yardım etsin ne diyelim.. sucu yokken hüseyin (aspavada ) yandı arada :)
-
Dün bizde birkaç arakdaşla konuştuk onlarda öyle duymuş vs. ama su testisi su yolunda kırılır.Zaten o yolun yolcusuydu.
-
niyet ii ama sonucu hem ülk için hemde onun için kötü olmuş
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
-----------------------------niyet ii ama sonucu hem ülk için hemde onun için kötü olmuş
Doğru söylüyorsun, bir ırkçı+hırsızı daha kaybetti, ama vatan sağolsun!