Tahribatın Eski Müridlerinden Codecryer Hapiste Mi?
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------İneğin tekiydi sonu böyle olduğuna şaşırmadım :)
Tahribat'tan banlanmış bir üyeydi zaten. Hack yapıyorsun gizlilik ŞART ŞART ŞART.
-----------------------------Mutlak Ciddi Bir Açık Vermişler, Yoksa Bilişim Polis Teşkilatının Teknik Takib Zavazingosu, Etkili Değildir. Kesinlikle Gizlilik Şart.
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Çok iyi olmuş o gerizekalıca index için özellikle bunun gibi man kafalılar yüzünden türkiye ilerlemiyorya hrant dinke sövdün ne oldu eline ne geçti ogün samastmış :D kurtarsın ogün samast abisi şimdi onu
-----------------------------Saçma saçma konuşma hocam Türkiye nin neden ilerlemediğini çözmüşsün hemen.Attığı indexi tartışmıyorum ama yaptıkları haberlerle insanların milliyetçilik duygularıyla oynarlarsa doğal olarak bir tepkide bulunmak gayet normal.
-
SeRDaR bunu yazdı:
Çok iyi olmuş o gerizekalıca index için özellikle bunun gibi man kafalılar yüzünden türkiye ilerlemiyorya hrant dinke sövdün ne oldu eline ne geçti ogün samastmış :D kurtarsın ogün samast abisi şimdi onu
Saçma Saçma Yorumlarını Kendine Sakla Hoca.Aynı Operasyonda Bende Alındım.Ne iNdexinden Bahsediyorsun Sen ?
http://www.kom.gov.tr/Tr/BasinDetay.asp?HKey=200 Olayın Aslı Burda.. -
Dina_K$aki bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------Saçma saçma konuşma hocam Türkiye nin neden ilerlemediğini çözmüşsün hemen.Attığı indexi tartışmıyorum ama yaptıkları haberlerle insanların milliyetçilik duygularıyla oynarlarsa doğal olarak bir tepkide bulunmak gayet normal.
1 - ) Hemen cozmussun demissin . Ama hersey ortada . Olen adam su anda mezarda olmasaydi Tek bir kisi yuzunden Koskoca bu T.C de bu tartismalar olmayip bize o igrenc soylemde damga vurulmayacak ve milliyetciligin fasistlik kavraminda olmadigini azcikta olsa dusunmeyeceklerdi.2 - ) Sende bir internet sitesi ac sende propagandani yap.
3 - ) Ogun Samasta Milliyetci demissin ayip oluyor . Senin veya onun milliyetcilik kavramina gore bu milliyetcilik kavrami degisip karalanamaz.
4 - ) Ogun Samasti savunanlar milliyetci degildir direkt fasisttir.
5 - ) Adam vurup oldurreni savunan asalak insanlar milliyetciligi karaliyor.
6 - ) Bir cok milliyetci arkadasim var hicbirisi boyle safca seylerin pesinden gitmiyor. 7 - ) T.c. yasalarinda egerki bunun suc olduguna dair bir kanun vs seyler varsa elbetteki cezasinin verilmesi gerekir. 8 - ) Ve ne olursa olsun bu ulkede yasiyorsan bu kanunlari kabullenmis ve kardes yasamayi kabul etmissindir. 9 - ) Hem T.C vatandasiyim hemde uymuyorum dersen milliyetci degil baska kavramda boy gosteriyor olursun. 10 - ) Egerki bu ulkedeki milliyetcilik buysa T.C de bu kurallara uyulmayacaksa egerki hersey yanlis anlasilacak ve hic kimse kendi dusuncesiyle degil kendi dusuncesini kullandirip adam vuracaksa egerki hersey asiriya kacip kendinide kullandiracaksa ; Yarin birgun Anami Bacimi Sulalemi Seni Beni de kiskirtilarak vurcaksa BEN BU ISTE YOKUM ..!
-
Güneş görmeyen yerlerinden öpmüştür polis amcalar:))
-
Konuyu Nerden Nereye Taşıdınız Helal Olsun !
-
SpoofU bunu yazdı:
Proxykaspersky bunu yazdı:
-----------------------------niyet ii ama sonucu hem ülk için hemde onun için kötü olmuş
Doğru söylüyorsun, bir ırkçı+hırsızı daha kaybetti, ama vatan sağolsun!
onu kasdetmedim turkleri kotuluyorlar bolece -
Ayrıca şunu da söyleyeyim, Türk polisi isterse yakalayamayacağı kanunsuz yoktur! bırakın skiddieleri Chao gibi baba carderi bile yakalamıştır, ha biraz tesadüfi ve Chao nun elemanının aç gözlülüğünden omuştur ama yine yakalamıştır.
-
Hranta sövdünüz vatanı kurtardınız hepiniz ogün samastsınız :) tebrik ederim asıl saçmalık o siteye atılan index dir ben onu söylüyorum aktif haber umrumda değil milliyetçilik hrant dinke sövmeyle haber sitesine o şekil bir indexle hiç olmaz öğrensinler bunu önce
-
NiGhT_SouL bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
Saçma Saçma Yorumlarını Kendine Sakla Hoca.Aynı Operasyonda Bende Alındım.Ne iNdexinden Bahsediyorsun Sen ?
http://www.kom.gov.tr/Tr/BasinDetay.asp?HKey=200 Olayın Aslı Burda..
aynı tarz indexler attıysan dediklerimden sende alınabilirsin o zaman olayın ne olduğunu biliyorum merak etme okudum dha önce benim yorumum bu saçma indexeydi