Tahribatın Photoshop Ustalarına İşim Düştü
-
Hocam bir sorum olacak.
Mesela biz bir fotoğrafçıya gittiğimizde atıyorum vesikalık fotoğraf çektirdiğimizde yüzümüzdeki kusurları bir photoshop işlemiyle kaldırabiliyorlar. Temizleyebiliyorlar.
o işlemler nelerdir? Bir bilginiz var mı?
Etkin bir şekilde photoshop kullanmayı biliyorum ancak o yöntemi bilmiyorum.
Fotoğrafçılıkta kullanılan photoshop yöntemleri neler? Sakalları düzeltme, yüz kusurlarını kapatma vs?
-
photoshopta kullanma bu gibi kolay basit yntemi,bunun için daha özel programlar var.hadi illaki photoshopla yapmak istiyosun bunun için sitelerden yardım alabilirsin..
-
photoshop la şu flash mx pgoramlarını yıllardır çözemedim
düz şeyler yapıyorumda asortik şeyler yapamıyorum :D
-
tavsiye edbileceğim progrm makeuppilot . yüzdeki kusurları kapatmaya yönelik çok ii. Farklı şeylr denemek istiyosan photoscape ı önerebilirim .
-
senem35 bunu yazdı:
-----------------------------
tavsiye edbileceğim progrm makeuppilot . yüzdeki kusurları kapatmaya yönelik çok ii. Farklı şeylr denemek istiyosan photoscape ı önerebilirim .
-----------------------------Katılıyorum. Hem sadece makyaj için yazılmış bir program yani istediğiniz herşey var orada. Photoshop daha genel bir program ve kullanımı zordur. Eğer o dediğiniz işlemi yapıyorsanız arkadaşımızın dediği programı öneririm. Ayrıca tutoriallerde mevcuttur ne nasıl yapılır filan.
-
rütuş operasyonu say hocam
öle sivilceleri temizle diye bi buton yok :|
atıyorum sivilce tyemizliceksen uygun temiz yerden alıp sivilcebib üzerine yapıştırırsın vs.
bin bie türlü yolu var yani
-
bir fotoğrafçının bilgisayarına format atmıştım sonra fotoşop yükledikten sonra
adam bi eklenti yükledi fotoşopu açınca yukarıdaki araçlara ekleniyordu onunla yapıyorlr adı ne bılmıyorum cs3 tü bu arada
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------bir fotoğrafçının bilgisayarına format atmıştım sonra fotoşop yükledikten sonra
adam bi eklenti yükledi fotoşopu açınca yukarıdaki araçlara ekleniyordu onunla yapıyorlr adı ne bılmıyorum cs3 tü bu arada
-----------------------------photoshopun eklentileri çok. digitalstudios gibi bişeydi yanlışhatırlamıosam tek bir tıklamayla pürüzsüz bir ten bebek gibi.)
-
Bi ton ince ayar gerekteren şeyler hacı. Genellikle fotoğrafçılar Plug-In kullanırlar. Plug-In ile kolay yoldan yüz kusurları düzeltilebiliyor. Benim yüz kusurlarını temizlemede en çok kullandığım yöntemler,
Filter > Noise > Reduce Noise
Patch Tool :)
# Olumlu sonuç verir. -
senem35 bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------bir fotoğrafçının bilgisayarına format atmıştım sonra fotoşop yükledikten sonra
-----------------------------photoshopun eklentileri çok. digitalstudios gibi bişeydi yanlışhatırlamıosam tek bir tıklamayla pürüzsüz bir ten bebek gibi.)
-----------------------------adamın aradığıda bu olsa gerek cidden bu eklentiyse adam bunu istiyo kanımca ah zamanında arşivlemesek böyle kalırız işte :D
-
zalimadam bunu yazdı:
senem35 bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------adamın aradığıda bu olsa gerek cidden bu eklentiyse adam bunu istiyo kanımca ah zamanında arşivlemesek böyle kalırız işte :D
bende arşivin alası vardıda formatda hepsi tozla duman oldu içim yandı .