Tahribat'ın Sevilen Sesi Klip Çekmiş
-
Aynen bende dedim tbt'den biri mi klip çekti :D Ama hocam süpermiş sokaktaki performansı keşfetmiş olduk :)
-
-
warlock bunu yazdı:
-----------------------------
Matchup bunu yazdı:
Bu kız çok çirkin be , hem sesi güzel hem de fransız istiyorsan keny arkana dinliceksin , la rage ulan :D.
güzelmiş hocam bu fransız ama müslüman heralde.-----------------------------
Dün beraberdik, kelime şahadet felan getirdik :p :)
-
tutkun bunu yazdı:
-----------------------------warlock bunu yazdı:
Matchup bunu yazdı:
-----------------------------Bu kız çok çirkin be , hem sesi güzel hem de fransız istiyorsan keny arkana dinliceksin , la rage ulan :D.
güzelmiş hocam bu fransız ama müslüman heralde.-----------------------------
Dün beraberdik, kelime şahadet felan getirdik :p :)
-----------------------------Hayırdır hocam önceden müslüman değilmiydin..?
-
warlock bunu yazdı:
Matchup bunu yazdı:
Bu kız çok çirkin be , hem sesi güzel hem de fransız istiyorsan keny arkana dinliceksin , la rage ulan :D.
güzelmiş hocam bu fransız ama müslüman heralde.
-----------------------------kendisine sormuşlar :
Ben sunu ifade edebilirim ki;Özgürlüklerine düskün insanlarin hepsi nedense islam cografyalarinda cikiyor...Bu durum beni her zaman cezbetmisdir...Size sunu diyebilirim gercek ismim Rabia Del Pueblo.nasıl sokaklara cikip ''La rage''( 'isyan) sarkisini söylüyorsam özgürce ve kendimce ;bu özgürlük aski ile yanip tutusan insanlarin dinlerindeki hissiyatlari yasamam bir o kadar normaldir...Özgürlügüm bana islam'i sec dedigi takdirde kuskusuz ben müslümanim....
-
Tek kelimeyle helal olsun :)
klp cekmesı ıyı olmus :) ama dedıgınız gıbı sokaktakı vıdyodakı sesı cok daha dogal
-
gerçek adı Isabelle Geffroy olan bir sanatçıdır kendisi..
edindiğim bilgilere göre ZAZ grubun adı oluyor bunlar sağı solu dolanıp böyle şarkılar söylüyorlar.
Cezayir asıllı olup fransızdır kendileri :D
böyle ninni gibi insanı alıp götüren dinlendiren arındıran sesi vardır. tabi bide o ağzıyla yaptığı düttürü dütrrü sesleride bi o kadar hoştur :)
iyi bir ses sisteminiz var ise albümünü dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim gözlerinizi kapattığınızda yanınızda hissedeceğiniz kadar hoştur :)
Flac formatında 312MB'dan oluşan 11Parçalık albümün torrent linkini vereyim.
http://www.iyidosya.com/public/5186/Zaz%20-%20Zaz.rar
Birde klipleri çekimleri yorumlarının filan bulunduğu dvd'nin torrent linkini vereyim :)http://www.iyidosya.com/public/5187/Zaz%20-%20Zaz%20%28Limited%20Special%20Edition%29%20%5B2011%5D%5BDVD5%5D.rar
Hoştur güzeldir dinlenir.Tavsiyede edilir :)..
-
-
Matchup bunu yazdı:

-----------------------------Hocam kıçıma kaş göz çizdim baktık aynaya daha güzel oldu. Sonra yok yok dedik bu mürit haklı olabilir dedik bi kız arkın kıçına çizelim dedik yine bu karıdan daha güzel oldu :D
Bizim fransızım daha güzel TAAMMMMIIII????
-
normal mp3 link verecek olan varmı bir kaç şarkısını ?