Tahribat'ın Sevilen Sesi Klip Çekmiş
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
Matchup bunu yazdı:
Bu kız çok çirkin be , hem sesi güzel hem de fransız istiyorsan keny arkana dinliceksin , la rage ulan :D.
-----------------------------Hocam kıçıma kaş göz çizdim baktık aynaya daha güzel oldu. Sonra yok yok dedik bu mürit haklı olabilir dedik bi kız arkın kıçına çizelim dedik yine bu karıdan daha güzel oldu :D
Bizim fransızım daha güzel TAAMMMMIIII????
-----------------------------Hocam ben bizim isabel çirkin derken , bu ondan güzel demedim , bunun tarzı sesi daha güzel dedim. Dikkat edersen , "hem fransız hem sesi güzel istiyorsan" diye bi ifade kullanmışım.
Ayrıca isabel pembe patigiyle evinde otursun , keny nin asiliği yiter :).
-
zengo bunu yazdı:
normal mp3 link verecek olan varmı bir kaç şarkısını ?
-----------------------------En çok bilinen parçalarıdır sanırım :)
-
Karı leş şarkı daha da leş bence. Fransızca'dan nefret ediyorum amk
-
Çentik Eve gidince Bakıcam Çok Hoş Gelior kulağa
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
enee yeni gordum bayildimki :) sokak performansi cok daha guzelmis katiliyorum.
-----------------------------aynen :)
bende yeni gordum..
sokak performansi cokkk guzel :)
-
Opter bunu yazdı:
-----------------------------Karı leş şarkı daha da leş bence. Fransızca'dan nefret ediyorum amk
hehe :) Ozaman bu benden sana..
-
Sokakta söylediği şarkılarda sesinin çatallı olmasının nedeni acaba hasta olmasından olabilir mi acabA? parayı bulunca iyileşti ve o arada gıcıklık seviyemi okşayan ve çoğu zamanda tatlı bi sesi var dedirten o ergen tarzı sesi gitmiş olabilir. Ama ikiside güzel sokakta söylediği daha güzeldi.
-
Allah belanizi vermesin..
Sarkiyi 2 gun icinde 100den fazla dinlemisimdir..
Ruyama girdi kiz yaaa :|
-
Clickanddie bunu yazdı:
Sokakta söylediği şarkılarda sesinin çatallı olmasının nedeni acaba hasta olmasından olabilir mi acabA? parayı bulunca iyileşti ve o arada gıcıklık seviyemi okşayan ve çoğu zamanda tatlı bi sesi var dedirten o ergen tarzı sesi gitmiş olabilir. Ama ikiside güzel sokakta söylediği daha güzeldi.
-----------------------------stüdyo ortamında önden ajdarı sok arkadan muazez abacı cıksın :D
herneyse zaz'ı herşekilde severiz :D
-
Başlık iyiymiş. Tahribat müridleri olarak ailecek dinliyoruz :)