Tahribatta Af Olurmu?
-
yav ben bişeyi merak ettim hacılar.. tariqat tarihinde banlı üyelerin hepsinin yada bir kısmının affedildiği
olmuşmudur? yada olacakmıdır? olsa nasıl olur? hangi tipler gine piyasaya çıkar? "rahşan affı" gibi "rene affı" da
olsa nolur? yahut olmalımıdır?
bu kadar...
-
Allah affeder tbt affetmez.
-
olmuştur buyuk ıhtımalle... ama olacakmıdır bılmem =)
-
eski konularda bir resimde görmüştüm.genel af çıkmış.fakat af çıksada sadece bir kişi affedilmez.. şeyhimizin insafiyetine kalmıs bişi :D
-
daha önce çok oldu..tüm banlılar geri geldi vs tabi yine temizlik yapmak zorunda kaldı adminler =) oluyor yani bazen..kafalarına ne eserse onu yapıyorlar :D
-
özellikle sitede durup durup axi yazanları banlamak ve bir daha banını acmamak gibi bi huyum var...
-
İçinde teroristide var, düzene karşı olan şerefsizleride var, tahribatı hacklemeye calışacak kadar ezikleride var... Bu saatten sonra olmaz böle bişey, daha öncede olmamıştı,
sadece bir seferinde bir aspde bir eşittir işaretini yanlış yere koyduğumuzdan dolayı bütün herkezin accessleri geri sıfırlanmıştı o zaman mecburi af olmuştu onun haricinde bir af olmaz olmasınıda düşünmeyiz...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
özellikle sitede durup durup axi yazanları banlamak ve bir daha banını acmamak gibi bi huyum var...
-----------------------------
bana mı koydfun lafı rene hocam :D. -
bi lafımız vardı eskiden. "TARİKAT SKER AFFETMEZ KADIN ERKEK FARKETMEZ" O Ruh Hiç Değişmez.
-
unutmayın affın çıktığı sene suç patlaması olmustu yüzde 200 lere varan oranlarla.. neden aynısı burada olmasın, metalistler,axi ler çıkmasın :|
-
rahşan affıyla çıkanlar şimdi terör estiriyorlar. tekrar içeri giriyorlar. adamların kanında var sapkınlık. bence affedilmemeli.
Toplam Hit: 2007 Toplam Mesaj: 15