folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribatta Af Olurmu?

Tahribatta Af Olurmu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

abi kaderse olur niye bokunu çıkartıyonuz ya?

adam Atatürk'e laf etmişse,kutsal şeylere cart curt gitmişse,adminlere,modlara,userlara,takımlara,hede hödö.. küfür etmişse ne sikime dursunki forumda?
    hadi durdu diyelim adminler onu niye affetsin :)
    ..
    hadi affetti diyelim bundan bize ne abi?

Biliom biraz sert girdim ama yeter be abi :D ben her merak ettiğimi buraya yazsam nolur aq ? :D

sırf sana deil hoca yanlış anlama
    yok öğretmenime aşık oldum bana verirmi?
    yok çükümde kıl çıktı ölürmüyüm

bizde insanız aq ya :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    Allah affeder tahribat asla

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wild_man
    wild_man's avatar
    Erkek

sittin sene banlananları tutmazlar sitede yaa renenin işi gücü yok da af çıkarıp tekrar mı onlarla uğraşçak

Ne mutlu Türk"üm diyene!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

yav hacılar tamam rene cevap werdi saolsun daha fazla mesaj atmayalım lütfen saolun varolun cevaplar için..

ben eğer bölye bişe olduysa böle garip olaylar oldumu felan die merak ettiydimdi ama olmamış :D yani bitti... finish....

saolun varolun eksik olmayın selametle...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
Toplam Hit: 2006 Toplam Mesaj: 15