Tahribatta Herhangi Bir Niki Banlamak İçin Yöntem Anlatıyorum
-
KaptaN bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
https://www.tahribat.com/forum/aracimicin-indirimli-akaryakit-firsati-241233
Ben bu posttaki vatandaşa multi dedim ama adminler banlamamış.
Sanırım adminler ayrımcılık yapıyor.
sende multisin hemen konu açıp ban attırrtacam
Laçka olduk zaten :)
Birde sen banlat tam olsun :))
-
@underzero Deca dan beri kılsın bana biliyorum bu kıllığın beni hiç rahatsız etmedi bunca zamandır.
Ben pc_worm nikini satayım dediğim konu "Alınık Üyelik" başlığıdır. Senin de dediğin gibi eski bir müridim ve her eski mürit gibi o konunun çöpe gedieceğini bilirim.
Fakat bunu gerçek bir tutum gibi görmenizin izahı yok. Hadi içimi bilmiyorsun, eski mürit olduğumu bilmene rağmen olabilir diyorsun ulan beni banla diğer nikin7sahibinin ne günahı var. Banla beni aç diğer niki de adil olduğunu görelim.
Aynı mantıkla underzero nikini de satılığa çıkartıyorum tedbir amaçlı, ileride satmayayım diye kendini mi banlıcaksın?
-
Su sitede hickimse te kil olmadim senin ne ozelligin var kil olmam icin bilmiyorum,
banlanan destek mailine mail atar bakilir,
niye konu aciyorsunuz?
-
Boş işler. :)
-
Ek;
Deca ile sorunun var ise benimlede var demektir.
Deca ile gorusmuyor olsak ta sevdigim arkadasimdir.
-
Haw he he anlat... Tedbir amaçlı alakasız bir niki banlamana izah getir önce de diğer konuları belki konuşuruz özelden.
Boş işler güçler diyenler bir gün siz de haksız yere banlanacaksınız ben bir tbt bağımlısı olarak birşeyleri değiştirmeye çalıştım ama görüyorum ki mümkün değilmiş. Verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın herkese iyi forumlar.
-
underzero bunu yazdı
Ek;
Deca ile sorunun var ise benimlede var demektir.
Deca ile gorusmuyor olsak ta sevdigim arkadasimdir.
benim decayla var angarada görüşmeye gelmedi antikiyle birlikte bira iççekttik :)
-
Nikoteen bunu yazdı
Haw he he anlat... Tedbir amaçlı alakasız bir niki banlamana izah getir önce de diğer konuları belki konuşuruz özelden.
Boş işler güçler diyenler bir gün siz de haksız yere banlanacaksınız ben bir tbt bağımlısı olarak birşeyleri değiştirmeye çalıştım ama görüyorum ki mümkün değilmiş. Verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın herkese iyi forumlar.
şimdiye kadar neyi değiştirebildik , şimdiden sonra değişecek na to kefari,na to mermari"
-
Ha şunu da not edip öyle gideyim 13 Mayıs ta mail atmış ilgili nikin sahibi desteğe cevap yazma gereği bile duymamışsınız çünkü o kadar inanmışsanız nikin bana ait olduğuna.
@DevilKingtr maalesef haklısın hocam, maalesef..
-
Hocalar tartışmaya gerek yok bence tbt değişmez, mesela bende 1-2 admin dışındakilere atmin diyorum çünkü egoları var ama sallamıyorum artık, sizde sallamayın güzel arkadaşlıklar edinin daha burdan...