Tahribatta Hiç Sabıkası Olan Varmı ???
-
anladığım kadarıyla sana kiralık katil filan gerek ben yaparım ama tecrübem yok sadece öğret sıkarım zuuhaaaa
-
Var !
-
e-toLqa bunu yazdı:
-----------------------------
hoja mitnickkevin vardı gecen sene bu zamanlar cinayetten yeni çıkmıstı heralde
oha adamıda katil ettinya helal olsun sana :) -
bi mitnickevin'ı biliyorum o da int dolandırıcılıgından girmişti sanırsam
-
Trafik cezam bile yok :)
-
-
wayy.. işte bana göre bi topic :):)
tehdit ve yaralamadan iki adet sabıka sahibiyim.
ayrıca gümüldürde aramam var jandarma tarafından.. bi kere de alsancak-namık kemal okulunu bastıydık, orda da güwenlik polis çaırmıştı amk, kaçmıştık. ama arıyolar mı bilmiom.
-
bizim sokakta bi tane taksici var.babamla park kavgası ediyolardı camdan bi baktım adam babama bıçak çekmiş.babam bi eliyle adamın elini tutuyor öteki elindede demir sopayla bak vururum kafana sittir git diodu.adamı çocuğunun gözü önünde dövmek istememiş bizim peder.neyse ben camdan bi gördüm direk evden bi attım kendimi adamın elinde bıçak hala duruyordu herife bi uçtum tekme tokat sokak ortasında tertemiz bi sopa attım.sonra da karakolta gece 2ye kadar tuttular işte bi bok olmadı uzlaşmaya gidildi.
bir de sokakta kardeşimi bi piç dövmüştü.gittim bende onu dövdüm.piç içine sindirememiş bi gün sonra 7 kişiyle gecenin 23:00ünde evime geldi.zilime bastılar in aşağıya dediler.aldım elime sopayı kapının önünde koydum ilk başta 3 kişi sanıyodum veletleri.arkada 4 kişi daha bekliyomuş.bi döndüm köşeyi bi baktım piçler kalabalık eve döndüm sopayı bi aldım.bi çıktım dışarı hepsi deli gibi kaçıyor.bi yandanda o.ç.ckları gelin lan falan die bağırıyorum.neyse kovaladım baya bi bunları arkada bekleyen 4 kişinin elinde tuğla varmış başladılar bana atmaya koşarken hepsi milimi milimine beni sıyırdı piçin birinin kafasını yarcaktım son anda bende sıyırdım sopayla.nerden baksan 1km kovaladım tekini diğerleri başka sokaklara ayrıldı.tazı gibi koştu piçler göt korkusuna.ama yakalasam ciddi ciddi öldürmeden bırakmazdım.sonra mahalle polis çağırmış yine karakol gözüktü bize :D ama o olaydan sonra çok gittim evinin önüne silahla resim çekindim bu gördü falan bir daha da bulaşamadılar göt korkusuna.o günden bu yana beni görünce yol değiştiriyorlar :)
-
tehtit,şantaj,adam yaralama,bıcak taşıma,silah bulundurma,eylem,kavga vb
-
azrail_baba bunu yazdı:
tehtit,şantaj,adam yaralama,bıcak taşıma,silah bulundurma,eylem,kavga vb
-----------------------------Oha :|