Tahribatta Hiç Sabıkası Olan Varmı ???
-
nefsi müdafadan sicilim tertemiz bir defa bıcakla adam yaraLama var.. Bir keresinde de vaLinin evinin önünde 6 eL sıkmstım o var o zamanın emn. müdürü ii müsterimdi saoLsun hic bi isLem yaptırmadı :) cogu isimi karakoLda haLLederim nasıL oLsa herkes kanununu kendi koymus bizde kendi kanunLarımızLa is yapıyoruz poLis amcaLarı tehdit ederek cok seviyorum bu isi ;)
-
Üniversiteyi silahla basmak, cinayete teşebbüs sucundan mahkemem sürdü beraat ettim.
Haneye tecavüzden, üst kattaki komşunun evini bastım die aldılar içeri, kadının kocasını tehdit edince serbest kaldım. Kocası polisti eve sevgilini getirion die askeriyeye şikayet eder askerden ihrac ettiririz lafı cok etkili oluo :D
Bir seferde devlet yurdunda dinamit yapmak ve patlatmak, anarşi ortamı yaratmak, huzur ve düzeni bozmak, anarşiye altyapı hazılarmak gibi 2 sayfa suctan giderken, babamın devreye girmesi ile ucuz yırttım, Sadece Üniversiteden Kınama cezası aldım..
Polise intikal etmemiş tonla olay var ama onlar sayılmaz..
-
:| Bu demek oluyorki konunu ba$lığı sabıkası olan varmı değil sabıkası olmayan varmı die deği$meli lfjsdlkjkl :D
-
Adam yaralama, suçluya yardım ve yataklıktan yaş dolayısıyla yırtmıştım, silah taşıma, ve ayrıyetten tutuksuz yargılandığım bir konu var...
-
edit...
-
Lisedeyken aşık olduğum kahbeyi biriylen görmüştüm... Sonra çocuğu bıcakladım. Sonra g*tü g*tüne sicili çizdiler 3 günde nezarette kaldım... Değmez hoca değmez bi karıya. Ondan sonrada hayatımda aşık olmadım...
-
faili mecul
-
Kleisthenes bunu yazdı:
-----------------------------bizim sokakta bi tane taksici var.babamla park kavgası ediyolardı camdan bi baktım adam babama bıçak çekmiş.babam bi eliyle adamın elini tutuyor öteki elindede demir sopayla bak vururum kafana sittir git diodu.adamı çocuğunun gözü önünde dövmek istememiş bizim peder.neyse ben camdan bi gördüm direk evden bi attım kendimi adamın elinde bıçak hala duruyordu herife bi uçtum tekme tokat sokak ortasında tertemiz bi sopa attım.sonra da karakolta gece 2ye kadar tuttular işte bi bok olmadı uzlaşmaya gidildi.
bir de sokakta kardeşimi bi piç dövmüştü.gittim bende onu dövdüm.piç içine sindirememiş bi gün sonra 7 kişiyle gecenin 23:00ünde evime geldi.zilime bastılar in aşağıya dediler.aldım elime sopayı kapının önünde koydum ilk başta 3 kişi sanıyodum veletleri.arkada 4 kişi daha bekliyomuş.bi döndüm köşeyi bi baktım piçler kalabalık eve döndüm sopayı bi aldım.bi çıktım dışarı hepsi deli gibi kaçıyor.bi yandanda o.ç.ckları gelin lan falan die bağırıyorum.neyse kovaladım baya bi bunları arkada bekleyen 4 kişinin elinde tuğla varmış başladılar bana atmaya koşarken hepsi milimi milimine beni sıyırdı piçin birinin kafasını yarcaktım son anda bende sıyırdım sopayla.nerden baksan 1km kovaladım tekini diğerleri başka sokaklara ayrıldı.tazı gibi koştu piçler göt korkusuna.ama yakalasam ciddi ciddi öldürmeden bırakmazdım.sonra mahalle polis çağırmış yine karakol gözüktü bize :D ama o olaydan sonra çok gittim evinin önüne silahla resim çekindim bu gördü falan bir daha da bulaşamadılar göt korkusuna.o günden bu yana beni görünce yol değiştiriyorlar :)
-----------------------------
naptın hoca sen yaw 1 km sen yakında maraton yarıslarınada katılırsın -
removed (hojucuk)
-
Lisede iken ülkücü bir çocukla kavga etmiştik. topuğuna sıkmıştım. yattım çıktım.