Tahribattaki Beyaz Şapkalı Hacker Abilerimiz:)?
-
BadSector bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
-----------------------------
BadSector bunu yazdı:
hostuna söylesene geri yüklesinler yedeğini?
onu halletik adam mesaj bırakmış açıklarınızı kapatın diye onu söyledim
-----------------------------bu arada hocam eleştriye açıkmısın?
forumun vbulletin sanırsam ve çok janjanlı olmuş buda üniverste için eksi birşey biraz daha cidilik forumu daha kaliteli yapar kanımca background u tek renk yaprsan süpper olur
tabi senin bileceğin iş
-----------------------------Haklısın kardeşim bizde yeni yeni toplanıyoruz yeni yeni konuşuluyor.bizde seninle hemfikiriz.bu çarşamba günü değişriyoruz onu
-
The-ExTaCy nin post limiti dolmuş bana yazdırıyo xD
Hocam ect ile sitelere geçiş olmaz, root olmaz. We sanırım server win server.
Sitelere geçiş tamamen ayrı konu. Permlerle ilgili wede geçse bile default ayarlarda yazma permi olmaz. Root olman lazım.
--
Bide sql giriş yapıp admin maili değiştirilmez. Null olması lazım. Root olacan yani.
Ama admin permission tabloları war. Ordakini admininkiyle aynı bi şekilde userid ile girersin. Users tablosundan admin grup id yi kendininkine yazarsın. Admin olursun.
Bu post limiti ney yaw : S -
bir ara bakalım altfa iframe felan gördüm sitende xss için felan koruman var sanırım ama kullandığın eklendileri dikkat et vb kullanıyorsan sürümünü güncelle
-
heyk islerinden anlamam ama sitenin giris sayfasi harika olmus....
-
Yanılmıyorsam scriptin vbullettin ve yine yanılmıyorsam includes/settings.php de database bilgileri bulunuyordu password de dahil. Bu şekilde db ye baglanıp atmış olabilir.
-
Foruma girişte yaotinin selamlama flashını gördüm, belki bilerek otomatik değilde manual "Play" olarak kodu yerleştirdiniz bilmiyorum. Eğer her gireni "Play" demeden selamlamasını istiyorsanız AUTO_PLAY = "off"; yazan komutu "on" yapabilirsiniz.
Toplam Hit: 5032 Toplam Mesaj: 17