Tahribattaki Yazım Yanlışları
-
KOKDEN kelimesine -den, -dan ekinin yanlış getirildiğini söylemiştim orada sedasız benzeşmesi vardır o yüzden kökten olur. hadi anladık photoshopta kullanılan fonttan dolayı ö yok ama en azından kokten olması gerekir. Ayrıca yeni eklenen haber "Küfür yasağı kalkmışdır" da aynı şekilde sedasız benzeşmesi olduğu için ekin getirilişi tamamiyle yanlıştır. "Kalkmıştır" olması gerekir ve doğrusu da budur..
Diğer bir husus, devrimci ve radikal aynı cümle içinde aynı düşünceye yönelik bir mana kazandırılmak isteniyorsa yine Türkçe'ye aykırıdır. Neden mi? Çünkü anlam olarak devrimci ve radikal tam zıt anlamlar taşımaktadır. Bu yüzden aynı şey ya radikal olur ya devrimci.. Kökten ya devrimci olur ya da radikal.. Bu da Türkçe'ye aykırıdır. Dua edin ki ÖSSde bu kadar karmakarışık sormuyorlar.. Ir2 o zaman ne yapardı bilmiyorum :D -
radikal kökten devrimci demek değildir ama...
yakın anlamlıdır ama aynı değildir...
onda bi sorun yok
-
Ebediyatım cok iii olmadığından pek bişe diyemicem.
-
hacı benim de dikkatimi çekti.. biraz kürdish olmuş :D
-
*Sonra sol taraftaki seçenekler menüsündeki "Açılış sayfası yap" köprüsü.. Açılış sayfası yapılacak olan ne? Nesnemiz nerde? Bu da yanlış
*"Favorilerime ekle"nin de üstünde durulabilir..
*Kısa yol menüsü..
Hiç bitmeyen hikaye.. Hikaye bitmeyebilir doğaldır ama hiç ne? Hiç bitmeyen.. Bu da yanlış zannımca.. ve bu oldukça edebiyatçılar arasında tartışmaya açıktır.
tahribat translator... Tahribat çevirmen neden değil ki!!
*Denyo Launch 4
(çok yakinda)
Gelmis geçmis en Güçlü ve profosyonel Web script saldiri ve DDOS aracinin son sürümü.
Bir Tahribat.com Klasigi
profosyonel mi!!
oksit bir daha oku. orada büyük bir tezat var. İki kelime aynı cümlede kullanılırsa Türkçe'yi katletmek olur -
bir de var yerine war yazılıyor. hadi diğer kısaltmalar mrb arkadaşlar eyw flan güzel ama bu war kelimesi biraz kötü oluyor.
-
Hoca ben sayısalcıyım holyde sayısalcı,
bokunu cıkarmışsın tdknın sitesinden değil tahribat.com dan bahsedioz :)
Bu ayar iyi valla yanlız yukardaki kokten yapılması lazım...
-
Removed...
-
hazır bu konu açılmışken unutulmuş veya bilerek bırakılmış birşeyden bahsetmek istiyorum, şu resimdeki giriş butonlarının isimlerine bi bakın.. O kadar önemli değil ama sanırım caption değiştirmemişsiniz
Saygılarımla
http://img206.imageshack.us/img206/5227/tbtwe3.png -
devrimciliin nesi kötü?
mustafa kemalde devrimciydi -
bir polemik yaratmak istemiyorum ama devrimcilik anlamından çıkarılarak sürekli "faşist" kelimlerini kullanan kesimin kelimesi olmuştur. Yorgun demokratların artık ağzında değil bu, polise molotof kokteyli atanların ağzında bu laf..
Toplam Hit: 3672 Toplam Mesaj: 22