Tahribattaki Yazım Yanlışları
-
hay a.k lyra elleme bide bişe ole dursun illa herşey düzgünmü olcak taktik o taktik :D
-
inek düzgün dursun die dioruz. unutmadık "ben editçi deyilim" deyip Türkçe'yi 3 kelimelik cümlede 2 defa katlettiğini..
-
ö ve İ'lerde olsun. photoshop için türkçe karakter seti. windows/fonts
http://rapidshare.de/files/28383134/tumfontlar.rar.html -
sen ne dion birader. :) (lycra birader mi ? bilader mi ) ) :)
-
Lycra TDK dan kac lira maas aliyorsun soyle bakim :)
-
:D compi walla bu sene boyunca edebiyat gördük her ne kadar kompozisyonum DD düşse de bilioruz bişiler ;) Maaş filan belki DD yi üniversite hayatımda DC yaparsam eminim TDK üstün başarımdan dolayı maaş bağlar :D
-
olmuo hocam, bizi eleştirion mesajında "vallahi" yerine "walla" dion, "falan" yerine "filan" dion olurmu hiç?
o sloganı yazan aytekdir :) hiçbir siyasal bişey taşımamakdadır devrimciyiz ama radikal bir bakış açısına sahibiz anlamında o :) silecem sloganı kurtulacam keçkere polemik açıldı şu slogan hakkında unuttum -
arkadaş arasında yazışırken walla , felan , filam şeklinde kullanılır ama tahribat sadece bizim için değil dışardan 1i si tanımadan gelip iki kelimeyi düzgün yazamamış diyebilir. sorna bu kadar kodlama öğrencenize yazmayı öğrenseydiniz diebilir... sonra 1 de bunların sitesini heyklemek zorunda kalırsınız falan ondan uyarıor lycra sandıımca. esasında çok ta önemli değil ama olsun benim de dikkatimi çekio arada :D
-
photoshopta türkçe karakter kullanabilmek için
yazacağınız yazıyı önce notepad gibi boş bi yere yazın
ordan kopyayalıp photoshopa yazın
bilginize... -
bahsedilen yöntem içinde zaten türkçe karakteri barındıran fontlarda geçerlidir
bilginize
Toplam Hit: 3673 Toplam Mesaj: 22