folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribattan Başkan Olursa

Tahribattan Başkan Olursa

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

ben olsam teknolojiye yatırım yapardım.bedava internet verebilirdim mesela maaliyetinide reklam alarak karşılardım.aynı sistemi gsm şebekeleri içinde düşünmüşlerdi ama herhalde o fikrin sahibini susturdular:D

daha birçok projem var özellikle işsizlik çevre kirliliği güvenlik turizm ve eğitim hizmetleri alanında.bunların hepsini ilerdeki 10 yıl içerisinde görebilirsiniz.sonra lan ben bu adamı tanıyom aynı forumda takılıyorduk dersiniz:p

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trk
    trk's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

ben olsam teknolojiye yatırım yapardım.bedava internet verebilirdim mesela maaliyetinide reklam alarak karşılardım.aynı sistemi gsm şebekeleri içinde düşünmüşlerdi ama herhalde o fikrin sahibini susturdular:D

daha birçok projem var özellikle işsizlik çevre kirliliği güvenlik turizm ve eğitim hizmetleri alanında.bunların hepsini ilerdeki 10 yıl içerisinde görebilirsiniz.sonra lan ben bu adamı tanıyom aynı forumda takılıyorduk dersiniz:p

Bedava interneti nasil vermeyi planliyorsun? Su anda hangi ülkede bedava internet dagitiliyor?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

ne yapacagımı düşünmedimde , ne yapmayacagımı biliyorum

kaldırımları 10 defa söküp takmazdım

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

şimdi meşhur bir söz vardır alet işler el övünür diye. siyasetböyle bir sahtekarlık ve aldatmacadır. şunu bunu yaptım tuttum diyen siyasilerin ardında hep teknoloji mühendisleri vardır. bu mühendisler projeleri  aaaa  dan zzzz ye kendileri hazırlar ve siyasetciye sunum yapar.  o salak salak dinleyen siyasetci işin nasıl olduğunu anlamadan bunu halka nasıl anlatırımda rey toplarım hesabına düşer. tahsili yoktur.  bir siyasinin aslında hiç bir projesi olmaz. bu sadece demokrasi denen kurumun işleyiş tabiatındandır. aslında siyasiler bürokrasinin işine karışmakla onlara zarar bile verirler. çünkü düşünceleri kendi partisi ve kendisidir. siyaset halkla mühendisler arasında aracılık yapan bir kurumdur. şimdi diyelim başkanlık koltuğundasınız ve emrinizde bir ton memur mühendis teknisyen ve işçi var.  ve mezuniyetinizde ilkokul. ama başkansınız . imardan ne anlarsınız. 18. maddeden ne anlarsınız?  inşaat ve çevre düzeninden ne anlarsınız? mimarlıktan hele ne anlarsınız?işin püf noktası işte burada.  sadece normal yapılan rutin işlerin yanında mevcut olan para zaten bulunduğunuz yere harcanacak. başka biryere gidecek hali yok.  diyeceksinizki şu mahallaeden çok oy geldi yol yatırımlarını şurlara buralara yapın. ihale yapılacak diyelim. mali hizmetler müdürünüz ihaleyi hazırladı onayınıza sundu.ihalenin teknik detayınıda mühendisler hazırladı . siz burada hemen ilk aklınıza gelen destekçileriniz olacak ve muhtemelen yanınıza gelecekler diyeceklerki bunu almak bizim hakkımız. hayırmı diyeceksiniz?   yada elemanlarınız hayır dediğinize evet diyecek cesaretimi var.?  sonuçta dümkofta olsanız oranın sicil amiri ve işvereni konumundasınız.bulunduğunuz kurumun bütcesi mal yada hizmete çevrilirken başkan kendi geldiği partinin il yada ilçe başkanlıklarını mağdurmu edecek :S   olay budur.

siyasiler aslında bir iş yapmaz. sadece eline davulu alırlar yazılanları şarkı söyleyerek anlatırlar

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

herkese kerhane pasosu verirdim haftada 1 sefer bedava giriş hakkı :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

herkese kerhane pasosu verirdim haftada 1 sefer bedava giriş hakkı :)

bu yeter oy alman için :))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek

genelevleri kapatırdım

kahvede sadece okey oynatirdim

3 kattan yüksek evleri dinamitle havaya ucuurup 3 katlısını yapardim

diğer anarşist eylemlerim aklıma geldikce güncelleyecegim.

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    aklıma gelen en güzel projelerden biri sahilleri gerizekalı gençlerden arındırırdım. özellikle sultanahmet civarında turistlere yavşayan kroları tıkardım içeri bunlar aklıma gelen bi kaçtane

We can be more, we can be much more.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben hep söliyorum genelev yaş sınırı +15 yaparım parklarda ücretsiz prezervatif dagıtırım + olarakta parkların çeşmelerinden bira sınırsız ...halkım sevinsin eglensin :)

www.tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

voodoo bunu yazdı:
    ben hep söliyorum genelev yaş sınırı +15 yaparım parklarda ücretsiz prezervatif dagıtırım + olarakta parkların çeşmelerinden bira sınırsız ...halkım sevinsin eglensin :)

:) isin gucun cinselliklemi senin la

Toplam Hit: 3435 Toplam Mesaj: 30