Tahribattan Başkan Olursa
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------
ben hep söliyorum genelev yaş sınırı +15 yaparım parklarda ücretsiz prezervatif dagıtırım + olarakta parkların çeşmelerinden bira sınırsız ...halkım sevinsin eglensin :)
-----------------------------La keraneye giriş yaş sınırı 15 internetteki içerikler +18 :D.Buna da bi el atın başkanım,çocuk ne gördü ki neyi uygulayacak.
Ayrıcana paso fikri hakkaten güzel,aylık falan da yaptırabiliyoz mu Alper,kampanya isteriz :)
-
1. interneti ayda 10 gün beleş yapardım .
2. Keranelere ruhsat verirdim.
3. Sansüre karşı oldumu belirtirdim.
4. doğalgaz ayda 1 gün bedava :)
5. Bi kaç tane belge çıkarırım tamamdır :)
-
ihaleye fesat karıştırmaktan ranta anttan sahte faturalara kadar çalar çırpar sonrada o parayı yemek için amerikaya giderdim haaa vaad mi koy dotunu
-
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------voodoo bunu yazdı:
ben hep söliyorum genelev yaş sınırı +15 yaparım parklarda ücretsiz prezervatif dagıtırım + olarakta parkların çeşmelerinden bira sınırsız ...halkım sevinsin eglensin :)
-----------------------------La keraneye giriş yaş sınırı 15 internetteki içerikler +18 :D.Buna da bi el atın başkanım,çocuk ne gördü ki neyi uygulayacak.
Ayrıcana paso fikri hakkaten güzel,aylık falan da yaptırabiliyoz mu Alper,kampanya isteriz :)
-----------------------------yasaklı siteleri açarım xhamster redtube falan internette yasak olmıcak herkes osgur takılıcak
-
voodoo bunu yazdı:
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------yasaklı siteleri açarım xhamster redtube falan internette yasak olmıcak herkes osgur takılıcak
aa a onlar yasak mı başkanlık konusuna gelince o konuma geldiğimde mevcut gerek ve şartlar doğrultusunda adım atarım başkanlık değilde bi şekilde anonim kuruluşların kuruluşunu körükleyip sanayileşmek iş imkanı sağlamak lazım devlet eliyle pek bi cacık olacağa benzemiyo
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------zigana bunu yazdı:
konpicyus bunu yazdı:
Hep eleştiririz belediye başkanlarını öledir böledir diye. Merak ediiyorum tahribattan bi mürid başkan olsaydı ne yapardı. Ne gibi projeler üretirdi. Oturduğu ilçeyle sokakla ilgili güzel fikirler falan? Siz ne yapardınız?
olmadığını nerden çıkardın :D?
-----------------------------bu kadar dengesiz içinden başkan mı çıkar :D
-----------------------------sanki başa gelenler çok aklı selim insanlar ya hortumcu ya ibnetor
-
trk bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------ben olsam teknolojiye yatırım yapardım.bedava internet verebilirdim mesela maaliyetinide reklam alarak karşılardım.aynı sistemi gsm şebekeleri içinde düşünmüşlerdi ama herhalde o fikrin sahibini susturdular:D
daha birçok projem var özellikle işsizlik çevre kirliliği güvenlik turizm ve eğitim hizmetleri alanında.bunların hepsini ilerdeki 10 yıl içerisinde görebilirsiniz.sonra lan ben bu adamı tanıyom aynı forumda takılıyorduk dersiniz:p
-----------------------------Bedava interneti nasil vermeyi planliyorsun? Su anda hangi ülkede bedava internet dagitiliyor?
söyledim ya hocam.reklamlardan karşılardim.şöyle yani hani nasıl free host veren firmalar birşeyler kazanıyorsa bende bedava interneti kullananlara reklam gösterirdim atıyorum saat başı bir pop up vs açardım yapılmayacak birşey değil yani ayrıca şu anda bazı belediyeler wireless werneye başlamış zaten ben bunu genele yayardım.e belediyeciliği geliştirirdim -
Martech bunu yazdı:
:) arkadasim olmayacak sey icin yorum yapiyoruz. bende dalgasina yazdim sizde ciddiye almissiniz galiba.)
-----------------------------Bu Seferde Duygularımızla oynadın be hocam, Hani yok, Bir gerçeklik payı olabilirmi diye şeee ettirmiştik de. :) Ah aaah varya Keşke biran önce olsa dediğin.
-
hizmet getiriyorum ayağına halkın ve devletin parasını calmazdım.
kepceyle götürüp,kaşıkla dağıtmazdım.