Tahrichat 1.0 Çıktı :)
-
eline sağlık hoca çok güzel olmuş.
visual basic ile ilgili daha çok döküman osla kekşe.
-
hadi nerdesiniz :D
-
Arkadaslar 4 kişi denedik sorun yok bir kaç eksiği var dosya gönderme ve sesli sohbeti de bir kaç güne kadar eklerim. C işi kolay da visaual basic çok zorluyor beni 3 yıldır bakmıyordum :)
-
hocam server kim ?
-
Hocam kapatmıştım yine açayım. ip mi önceki iletide verdm.
bu arada mesaj gelince yanıp sönme olayı halledilmiştir.
yeni program http://rapidshare.com/files/266715907/TahriChat.exe.html
ocx leri tekrar vermiyorum. exe y değiştirmek yeterli
-
Bu programı yeteri kadar geliştirirsek serverı tahribat.com a atılmalı bence. bu arada vb 6.0 mı .net ilemi yazıldı ? vb6.0 sa vb.net veya c#.net ile yazalım çünkü vb6.0 winsockta çok yavaş...
-
dai son yolladigin calismiyor ocsx hatasi veriyor. xp kullaniyorum buarada
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------Bu programı yeteri kadar geliştirirsek serverı tahribat.com a atılmalı bence. bu arada vb 6.0 mı .net ilemi yazıldı ? vb6.0 sa vb.net veya c#.net ile yazalım çünkü vb6.0 winsockta çok yavaş...
-----------------------------Dostum açıkçası visual basic 6.0 i da bilmiyorum. sadece görsel programları borland C de yazmayı sevmediğim için visual basicde yazdım istemciyi.
Dediğiniz gibi isteyen geliştirir kodu ben pm den kaynak kodu dağıtmaya başlarım.
-
evet hata veriyor. AppPath te istiyor olabilir ocx i.
Edit: Tamda dediğim gibi. Dosyaları(istediği ocx leri) apppath e yani dosyanın bulunduğu dizine atın sorun kalmaz. -
eline koluna sağlık usta ama ufak bir problem var bence serverda kabul edip red etme olsa on numar aolurdu :)