Tahrichat 1.0 Çıktı :)
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
eline koluna sağlık usta ama ufak bir problem var bence serverda kabul edip red etme olsa on numar aolurdu :)
-----------------------------Hocam aslında dökümana örnek olsun diye yazdım bunu, bir iki arkadaş geliştirmemi istediği için sesli sohbet dosya paylaşımı , veritabanı gibi özellikler ekleyeceğim senin dediğini de eklerim ayrıca yarın dökümanı yayınlayınca yanında internetten dosya iletimi gibi birkaç örnek de vereceğim.
İsteyen arkadaslar kaynak kodu değiştirebilir geliştirebilirler. Bu arada küçük çapta bir trojan da yazabilirim, umarım faydalı olur...
-
hasattt bunu yazdı:
-----------------------------Hocam aslında dökümana örnek olsun diye yazdım bunu, bir iki arkadaş geliştirmemi istediği için sesli sohbet dosya paylaşımı , veritabanı gibi özellikler ekleyeceğim senin dediğini de eklerim ayrıca yarın dökümanı yayınlayınca yanında internetten dosya iletimi gibi birkaç örnek de vereceğim.
İsteyen arkadaslar kaynak kodu değiştirebilir geliştirebilirler. Bu arada küçük çapta bir trojan da yazabilirim, umarım faydalı olur...
-----------------------------saolasın usta fark ettim ztn eyw.Güzel olur gittikçe
-
>> Baglanti yok ...
>> Baglanti yok ...
diyor -
DarkPrice bunu yazdı:
>> Baglanti yok ...
>> Baglanti yok ...
diyor
-----------------------------1 dk önce kapattım, yatıyorum :) yarın artık hocam. iyi geceler...
-
hasattt bunu yazdı:
-----------------------------DarkPrice bunu yazdı:
>> Baglanti yok ...
>> Baglanti yok ...
diyor
-----------------------------1 dk önce kapattım, yatıyorum :) yarın artık hocam. iyi geceler...
-----------------------------ühühü:(
bane bane banee
babama sölciem :(dsfsdf
-
hocam bu arada program kapatıncada açık kalıyor. Formun query_unload eventine End kodu ekle hocam.
-
VBDream bunu yazdı:
hocam bu arada program kapatıncada açık kalıyor. Formun query_unload eventine End kodu ekle hocam.
-----------------------------bende 6-7 tane birden açsam bile sorun olmuyor. end kodu ekli bu arada..
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------onu nasil :Syapcam dsfdsf
-
DarkPrice bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
-----------------------------onu nasil :Syapcam dsfdsf
hocam onu sen değil hasat yapacak :D
hocam senin yapacağın iş win+r yapıp tskill /a tahrichat veya taskkill /a tahrichat yazman veya taskmgr yazıp işlemler kısmından tahrichat.exe bulup işlemi sonlandır düğmesine basmak. -
yav bana da böyle bişey lazım ama :| uff karar veremedim bi türlü..