TAHRİKEY Hakkımı İstiyorum...
-
isyan değil sadece sıradan bir istek ama
bence bu kadar yeter.
çoluk çocuğun. çömezlerin. heykırların gelip elini kolunu sallayarak üye olduğu bir forum haline gelmeye başladı tahribat.
kendini bilmezlerin açtığı konular yüzünden kaliteli içerikten yoksun kaldık. üstelik pişmiş kelle gibi sırıtanlar da var.
mesela sadece köpek yavrusu satmak için üye olan 4 kişi biliyorum 4 ayrı konu.
birde reklam amaçlı kaydolanlar var mesela
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=2&folderid=40321
böylelerinden kurtulmak için artık tahrikey uygulamasının başlatılmasını rica ediyorum...
saygılar.
-
katılıyorum ama gende adminlerin bileceği 1 iş...
-
Kesinlikle hoca sana katılıyorum konulara reklam muhalefet ikilik cıkarmak için üye olan adamlar var.Buna bi çözüm bulmalıız.Forumdaki bazı konular dalga konusu oldu.Eskisi gibi siyasi tartısmalar bile yapılmıyor.
-
yok ya bırakın üye olsun millet boyle daha iyi
-
arlong eski tahribatı bilsen böle demezdin...:)
-
msys gelicek kurtulcaz az sabır 8:
-
Bu konuyu adminlerde konusuyor ama yaz sonuna kadar tahrikey uygulamasi gelmeyecek sanirim ,yani uyelik acik...:D
-
adminlerin bileceği iş fakat haklısınız bi siyasi tartışmaya giriyosun pat ordan biri konuyla alakası olmadığı halde ortalığı kızıştırıyo.
-
eheu tahrikey cok güzeldi :) Ben mircde 1 saatlik sohbetin ardından almıştım ehue:)
-
Fuckara bunu yazdı:
-----------------------------
hoca adamın id 15 000 küsür yani 2005 üyesi :) senden daha eski diyebilirim :) -
TorNaVida bunu yazdı:
Fuckara bunu yazdı:
hoca adamın id 15 000 küsür yani 2005 üyesi :) senden daha eski diyebilirim :)
kesinlikle ki benim eski nickim vardı o baya onceydi silinmiş hatta 2005 üyesi deilim bu nickle ilk mesajımı 2003de atmıştım 4 sene olmuş :)
Toplam Hit: 7317 Toplam Mesaj: 44