TAHRİKEY Hakkımı İstiyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    :D gelsinde bir ayrıcalığımız olsun a.qm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Erkek
    he pardon bkmadım ama ben üye olmadan 1 yıl takip ettim siteyi:)tahrikeyi alamadım:Dama snra aldım:D

Tedariksiz hacete çıkan domala domala daş Ararmış...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    Fuckara bunu yazdı:
    -----------------------------
    he pardon bkmadım ama ben üye olmadan 1 yıl takip ettim siteyi:)tahrikeyi alamadım:Dama snra aldım:D
    o zaman tahrikey hakkımı istiyorum demeden once tahrikeyi alamadığın 1 seneyi düşün:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Erkek
    kardeş haklısın ama  şuan sitedeki 1 çok adam dalga için üye olmuş sırf muhalefet anlıcan eskiden bu o kadar fazla deildi ben illede tahri key diorum:D:D

Tedariksiz hacete çıkan domala domala daş Ararmış...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Şimdi arkadaslar sitede adminler ve modlar salakca konu ve postlara mudahele ediyor zaten ,gozumuzden kacan durumlar oluyor onlarida muridler pm ile bizlere veya adminlere bildiriyorlar sagolsun ,su noktayi belirteyim ,birisi yanlis konu actiginda , bir hata yaptiginda pat diye yuzune vurmayin veya siz elemani uyarmayin ,modlara veya adminlere bildirin...ornegin adam bir soru sormustur ama baslik yanlis yerdedir,soru gayet guzel sorulmus ama ,birisi cikip "konuyu nereye actigina dikkat et" vs gibi cevap yazinca cok hos olmuyor...onun yerine adamin sorusuna cevabiniz varsa verin ,kucuk bir anektod seklinde tatli dille forum kurallarini okumasini tavsiye edebilirsiniz ,sonrada konu linkini mod veya adminlere pm ile veya msn de gorurseniz bildirin...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

gercektende tahrikey bir an once gelsin bencede...

eskiden site hackliyince nasıl hackledin ogretsene abi die sorarlardı şimdiyse banlayın şunu yada yazık günah deilmi adamın ekmek teknesi die yazılar gelior gercekten üzücü bir durum...

isim vermiyim ama cogu kimse bilior : adam konu acıor cok konu actın artık yetmedimi denior...sanane kardeşim 10 tanede acar 1000 tanede acar...bişiler paylaşıor adam sanane yanı...

en komiklerden birtaneside adam 2üyelik acıp kendi kendini desteklior:)))bukadarmı saygınlık kazanmak ister adam...

burası güzel bir yer evet arkadaşlıkları hakiki sağlam dostluklar var ama insanların cogu artık bilgi ogrenmek icin deil güncel haberleri takip etmek icin gelior siyasal tartışma yapmak icin gelior...ha bu konu daha once konusuldu devir deişti fln die bahsedildi iyi yada kötü demiorum ama durum bu...kac kişi renenin yazdıgı dokumanları yada firex in yazdıgı dokumanları okudu tartışılır...bence :eski sağlam dostluklar bilgi ile kuruldu, ogretimle kuruldu, şimdi aynı dostluklara sahip olmak icin millet birbirini kırıor ezior abuk sabuk biri sürü konu acıor...siyasal tartışmalarda birbirine rest cekior...yazık...gercekten yazık...

azcık değerini bilin tahribatın...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Evet tahrikey iyi olur;
    Ancak bu seferde hiçkimse giremiyo kötü oluyo.Ben girene kadar 1 yıl belkide daha fazla takip ettim siteyi :) yani belli başlı bi eleme olması lazım ama gidipte msys deki gibi bomba yapımı vs. de sorulmamalı şahsen :|

Söz gümüşse, altın paradır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    Şimdi arkadaslar sitede adminler ve modlar salakca konu ve postlara mudahele ediyor zaten ,gozumuzden kacan durumlar oluyor onlarida muridler pm ile bizlere veya adminlere bildiriyorlar sagolsun ,su noktayi belirteyim ,birisi yanlis konu actiginda , bir hata yaptiginda pat diye yuzune vurmayin veya siz elemani uyarmayin ,modlara veya adminlere bildirin...ornegin adam bir soru sormustur ama baslik yanlis yerdedir,soru gayet guzel sorulmus ama ,birisi cikip "konuyu nereye actigina dikkat et" vs gibi cevap yazinca cok hos olmuyor...onun yerine adamin sorusuna cevabiniz varsa verin ,kucuk bir anektod seklinde tatli dille forum kurallarini okumasini tavsiye edebilirsiniz ,sonrada konu linkini mod veya adminlere pm ile veya msn de gorurseniz bildirin...

gayet yapıcı bi tavır...

ama hocam benim yakınmam onlardan değildi aslında.

sizin söylediğiniz konularda tamamen sizinle aynı fikirdeyim. benim söylemek istediğim üye olanlar arasında tahribata bişey katmaktan çok tahribatın adını lekelicek insanlar var. burayı tek taraflı çıkar amacı gütmek için kullanan. reklam yapan. gittigidiyor.com sanan vb vb bir sürü yeni yetmeler türedi.

elbetteki son kararı adminler verecek ama yinede herkesin üye olamamasından yanayım.

ben tahrikey uygulaması yokken gelmiştim ama eğer olsaydı da key almak için sonuna kadar mücadele verirdim.

saygılar tekrar.

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca zaten felsefeyi kapamayan adam 1ay icerisinde banlaniyor...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    20 000 küsür ben hangi senede üye olmus oluom(unuttum bea :S ama bi 2005-2004 falandır die hatırlıorm..

NesTo | same shit diffirent asshole
Toplam Hit: 7326 Toplam Mesaj: 44