Tahrikopter- Cebit E Ucarak Gitcez :D -- Tabi Dokuman Konusunda Yardımcı Olursanız :D
-
hojalar kafaya koydum, helikopter yapcam :D yani insan tasıyabilen helikopter ama. daha once benzer deneyimlerim olmustu ama bunlar fazla gelişmemiş ufak modellerdi.. bi tane 120 hp 6 silindir motor buldum. bıçak sorunu var :) elektronigim iidir o konuda pek bi sorun yok, mekanigimde idare eder :) onuda hallederiz ins... ;) dicektim ki, eger bu tur selerle daha once ugrasmıs bi murit varsa elindeki bilgileri benimle paylasabilir mi? ben suan dokuman toplama asamasındayım, bişeler buluyorum okuyorum, ekstradan burdaki bilgisi olan murit arklarda yardımcı olursa sevinirim :) bide helikopter yedek parcaları satan yerler fln :) bıçaklar için :D
-
hocam gevur sitelerinde olabilir ama sonuna kadar arkandayım :D
-
hoca reneye bi sor o uçak filan uğralıyodu bilgisi vardır onun bu konuda
-
yap hele bi yol bilgisayarın benden söz.. :)
-
Sen öle bişi yap hosteslik benden :)
-
ahmedmurad bunu yazdı:
-----------------------------
hoca reneye bi sor o uçak filan uğralıyodu bilgisi vardır onun bu konuda
-----------------------------evet bencede rene abi bilir ama o genelde maket uçaklarla uğrasıyor diye hatırlıyorum ayrıca böyle bir proje hayata geçerse çok güzel olur :=)
-
nickimyok bunu yazdı:
yap hele bi yol bilgisayarın benden söz.. :)
bunu unutmicam hocam :)rene hocanın bilgisi olabilir evet.. bi gelsin bilgisi varsa anlatır ins :)
-
dai bi zahmet beni üskadardan alırsın geçerken:P
-
:D cebit biletinde bnden :p
-
Kıçımın programlamacısına bak :D Sen hele Öss yi hallet :P Ondan sonra gel bize helikopcan yap :D
-
BozcaN bunu yazdı:
:D cebit biletinde bnden :p
bilsem daha once yapardım aq herkes bişe verio :D excali de pm attı onunda sozu var
Toplam Hit: 4533 Toplam Mesaj: 19