Tahripuan Yada Tahripara
-
+ rep
teraziye tıkla!!!
tahribat beyler burası yaw. ne diyonuz allah aşkına.
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------tbt felsefesine aykırı..müridler üzerinden para kazanmaya girer bu :|
-----------------------------
hoca en yukarda yazılanı okuduğuna eminmisin ?zaten buraya yazı yazn bir çok kişinin okumadığınada eminim eğer okusalardı bun rep sistemi gibi bişi olmadığını anlarlardı
puanlama tamemen farklı bişi işleyişini yazdım zaten
artı bazı bölümlere belirli sayıda mesaj yada konun yoksa konu açamıosun ayrıca kefelat herkese verilmıior yani onun içinde konum mesaj falan filan lazım işte bunlarla hemen hemen aynı bir düşünce
şimdi çoğu kişi vb deki smf de ki gibi rep zannedio olayı ama okumadıkları için direk 2 cümle okdukları için hemen vb smf tarzı bişi gelio akıllarına
neyse millet olarak okumayıda öğreneceğiz bir gün
-
tahribattaki adamın kaliteli olmasını dediğin sebeplerle değil attığı mesajların kalitesine bakarak anlarız.Tuttum butonu die bi buton konulursa çok farklı işler dönebilir :) bence olmamalı :)
-
selim olarakta tbt felsefesini öğreneceğiz dimi :)
-
anubisx bunu yazdı:
tahribattaki adamın kaliteli olmasını dediğin sebeplerle değil attığı mesajların kalitesine bakarak anlarız.Tuttum butonu die bi buton konulursa çok farklı işler dönebilir :) bence olmamalı :)
-----------------------------haklısın tuutum butonu bencede o gereksiz fikir bolluğu olması açısından yazmıştım zaten
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------sen çok biliosun ya kitabını yaz okuruz :D
-
selim_pusat bunu yazdı:
-----------------------------CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------sen çok biliosun ya kitabını yaz okuruz :D
kapak etiketine seni koymassam bende canni deilim :D -
böyle bişey olsa treusure(doğrumu yazdım bilmiyom)bi konu açar 5 dakkada 1000 hiti bulur ondan sonra öbür müridlerin hakkını yer saçma olur bence burdaki çoğu kişi eminim tbtnin sadeliğine ve eşitlik kuralı için bu sitede bulunuyodur...
-
Bu iş yatar.
-
Hocam hiç gerek yok fantezi yapmaya bence. Rap sisteminden farklı diyosun da sonuçta "puan" veriyorsun! Eee yarışmada falan da değiliz burda. Halimizden memnunuz.
Benim kimseye puan vermek/almak gibi bir tasam yok. Bunu koysan bile bir islevi yarari olmaz. Ayrica emin ol foruma yarar değil zarar getirir.
Gereksiz konular,postlar,isler vs.. artar gibime geliyor.
Sonuc: hiç sevmedim ben bu işi.