Tahripuan Yada Tahripara
-
Tahribat ın rakibi yokki ?
-
beyler niye kasıyosunuz ki ? zaten böyle bişey var !
eğer kefalet hakkınız varsa sizin kefil olma sayınız sizin ister tahripuanınız olur ister tahriytl niz olur. o rakam belli kıstasların ortalaması değil mi ? senin dediğin seyde kullanıcının rakalmarının değeri değil mi ? tmm işte ne kadar aktifse kefil olma kişi sayısı okadar yüksektir. boşuna kasıyosunuz. kefalet sayısı herşeyi açıklıyor !
-
hacım bencede tahribat ruhuna ters olur ben buranın böyle sade ortamını seviyorum...
-
millet birbirine sataşırken "kaç tahripuanlık adamsın lan" diye laf ederler :D beş kuruş etmezsin (beş tahripuan etmezsin) :D
üç tahripuanlık adama 5 tahripuanlık değer verirsen, geri kalan iki tahripuana seni satar :D
-
bu müridler hakkında yapılan yorumlar bile çıkar meselesine dönüşmüş. bana yorum yap bende sana yapayım hesabı. yani benim yorumuma helal olsun kardeş cok iyisin demenle ben cok iyi biri mi oluyorum??? profil sayfamda mürid hakkında 124 yorum var denildigi zaman gotum mu kalkıyor?? bahsedilen seyler olursa sitemiz folloş olur.
-
rekabet olur diğer basit forumlardan ne farkımız kalır ki
-
farkettinizmi son zamanlarda tahrbatın ruhunu bozmaya başladık bırakalım böyle alsın modernlik hiç bir işe yaramaz=)
-
Kesinlikle cılkı çıkar
Bannlar alır bşaını yürürBana teklif fln gelmedi ama işte açıklayan müridler var .
şu yorum olayı da çıkar patikasına kaymış....
bence olmasın.. -
Tahribat.Comda herkez ama herkez bizim gözünmüzde eşittir ve site o şekile yönetilmektedir...
Günde 20000 kişinin girdiği sitenin en ufak bir yerine bile reklam koymuyoruz 3 kuruş kazancımız yokken
Muride tahripara verip ne yapacaz? Olmayan gelirden paymı verecez :)
Tahribatın ruhuna tamamen aykırıdır. oldu olacak Tahriparaya göre general teğmen flnda olsun :)
Burası tahribat.com hocam, söylediğin önerü geçmişte ve gelecekte reddedilmiştir.
Konunun cevaı bu olduğu için kitliyorum geyiğe gerek yok.